Stadhuisplein 57 a 8232 VM Lelystad

€ 175 /m²/jaar

Omschrijving

ADRES
Stadhuisplein 57a, 8232 VM te Lelystad.

OBJECT
De Heul Vastgoed BV biedt te huur aan in de “GORDION” deze zeer goed gesitueerde winkelruimte (nog bekend als de Free Record Shop). De winkelruimte meet in totaal ca. 176 m² BVO ter plaatse van de begane grond. Door de hoekligging winkelruimte heeft een front van bijna 25 m.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkel is gesitueerd in een plint met met ondermeer Indiaas Restaurant Sher-E-Punjab en Juwelier Luitjes en Multivlaai. De winkel is gesitueerd aan het recent volledig gerenoveerde Stadhuisplein en is nabij het NS Station gelegen. Recht tegenover het complex is het Gemeentehuis van Lelystad gesitueerd.

INDELING
De totale vloeroppervlakte meet ca. 176 m² BVO (ca 11 x 16m), entree middels openslaande deur (deuren betreffen een harmonica systeem waarbij vrijwel de hele voorpui te openen te open is, de ramen aan de zijgevel en achtergevel zijn nu bestickerd deze zijn echter ook veer vrij te maken waarmee er een hele lichte winkelruimte ontstaat. Verder met achterin een ondersteunende ruimte met pantry CV ruimte, verblijfsruimte en badkamer.

BESTEMMING
Centrumdoeleinden (ondermeer detailhandel, horeca (categorie 1, hoger in overleg met de gemeente), dienstverlening, kantoren etc.)

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau is casco. Overname van de inrichting van de huidige huurder (snackbar) met onder meer afzuiginstallatie behoort tevens tot de mogelijkheden

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op openbare terreinen-/parkeergarages (Neringweg) beide in de directe nabijheid, bedrijfsabonnementen zijn al beschikbaar vanaf € 50,- per jaar. Tevens is de centrale fietsenstalling t.b.v. de binnenstad direct bij object gesitueerd

HUURPRIJS
€ 175,- p.m2, per jaar, exclusief BTW.
Let op geen bijkomende servicekosten of bijdragen aan een winkeliersvereniging en 24 uur per dag toegang tot het object. Openingstijden in overleg met Gemeente Lelystad

HUURPERIODE
Het uitgangspunt is 5 jaar met telkens 5 verlengingsjaren.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing, huurder wordt zelf contractant van de nutsbedrijven.

BANKGARANTIE
Ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de verschuldigde BTW over dit bedrag.

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatste geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden hervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Lelystad
Sectie: M
Nummer: 3256

AANVAARDING
Per direct

BIJLAGEN
Voor verdere onderliggende stukken kunt u contact met ons opnemen.

COURTAGE
De Heul Vastgoed treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u De Heul Vastgoed derhalve geen courtage verschuldigd.

De Heul Vastgoed
Bram de Heul RT BRE
Comeniusstraat 12
1817 MS Alkmaar
tel. 072 750 73 19
mobiel. 06 44 339 339
email
website

AANSPRAKELIJKHEID Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zowel de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
176 m²
Verkoopvloeroppervlakte
170 m²
Breedte gevel
25 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stadhuisplein 57 a

€ 175 /m²/jaar