Stationsplein 10 8232 DL Lelystad

€ 3.650 /mnd

Omschrijving

Lelystad, Stationsplein 10

Huurprijs € 160,00/m2 per jaar ex. BTW

Op uitstekende hoek-locatie gelegen winkel/praktijk/kantoorruimte van ca. 274 m2.

Het object is gelegen op de hoek van de Stationsweg en de Dukaatpassage, pal tegenover de ingang van BCC en de entree van de meest gebruikte parkeergarage De Waag. De Dukaatpassage is de toegangsweg naar De Promesse, het nieuwste winkelcentrum van Lelystad waar winkels als de Hema, Halfords, Ziengs en de New Yorker gevestigd zijn. Deze winkels liggen allemaal op steenworp afstand van deze ruimte. Schuin tegenover ligt een druk bereden fietspad en het NS Station van Lelystad. Tot voor kort was in het object een ANWB winkel gevestigd. Het hele gebouw en de directe omgeving maken een zeer verzorgde, representatieve indruk.

Bestemming

Winkelruimte/dienstverlenende ruimte. Deze locatie is onder andere ook zeer geschikt voor medische doeleinden zoals bijvoorbeeld een privékliniek, apotheek, tandartsenpraktijk etc. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de makelaar en de gemeente Lelystad.

Opleveringsniveau

Het object wordt in huidige - casco - staat aangeboden.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving (betaald parkeren).

BTW

Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Servicekosten

In overleg.

Promotiebijdrage

In overleg.

Huurbetaling

De huur wordt per maand vooruit betaald.

Zekerheidstelling

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 3 maanden huur en eventuele servicekosten, promotiebijdrage te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens”, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Huurtermijn

5 jaar.

Opzegtermijn

12 maanden.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding

Per direct.

Gunning

De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.650 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
274 m²
Verkoopvloeroppervlakte
274 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stationsplein 10

€ 3.650 /mnd