Stationsweg 8 8232 DN Lelystad

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Algemeen
Het object is gelegen in het centrum van Lelystad. In de directe omgeving zijn diverse uitzendbureaus, banken, winkels, supermarkten en horeca gelegenheden. Kortom, een aantrekkelijke omgeving met alle centrumvoorzieningen op loopafstand. Deze ruimte ligt aan een belangrijke aanlooproute richting het station van Lelystad.

In de direct omgeving zijn o.a. gelegen: supermarkt Deen en de ABN AMRO. Kruidvat, Runnersworld, Bakker Bart, ANWB, Eye Wish Optieciens, KPN winkel, Dolcis, Miss Etam, Douglas etc.

Bereikbaarheid
Het object ligt op een zeer goede centrum locatie in Lelystad. Het station van Lelystad is gelegen op loopafstand van minder dan 1 minuut. Daarnaast is de ruimte gelegen tegenover de parkeergarage "Neringweg".

Vloeroppervlak/Metrage
Circa 165 m² winkelruimte op begane grond.

Bestemming
Winkelruimte/dienstverlenende ruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Lelystad.

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige - casco - staat aangeboden.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving (betaald parkeren).

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Servicekosten
In overleg.

Promotiebijdrage
In overleg.

Huurbetaling
De huur wordt per maand vooruit betaald.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 3 maanden huur en eventuele servicekosten, promotiebijdrage te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Huurtermijn
5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken model (2008) inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct.

Gunning
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.950 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
165 m²
Verkoopvloeroppervlakte
165 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stationsweg 8

€ 2.000 /mnd