Kanaalstraat 66 2161 JN Lisse

€ 50.000 /jr

Omschrijving

ALGEMEEN:
Gunstig gelegen op een prominente A1-zichtlocatie midden in het levendige centrum van Lisse met een intensieve passantenstroom, moderne (hoek)winkelruimte van ca. 213 m² VVO met een opvallend breed glazen front van zo'n 13 meter. Deze zeer representatieve winkel is o.a. voorzien van een fraaie hoge glazen entreepartij met dubbele openslaande deuren, een hoge vide (ruim 7 meter!), een stoere gecoate betonnen vloer en heeft een moderne en eigentijdse industriële look- en feel afwerking. In de directe omgeving zijn landelijke retailketens zoals C&A, BCC, Hoogvliet, T-mobile, Livera, Trekpleister, Rituals, Primera, Hema, Van Haren, Kruidvat etc. gevestigd maar ook diverse restaurants, banken en lokale vers- en speciaalzaken zoals het Smaakhuis, Baaij Fresh en Bakker Van Maanen! Direct naast/achter deze winkel ligt ruime gratis parkeergelegenheid (parkeerschijf 2u).

INDELING:
Dubbele entree middels twee glazen toegangsdeuren, hoge glazen pui en fraaie vide, compleet ingerichte winkelruimte van zo'n 210 m² inclusief 3 kleedkamers. Aan de achterzijde een gang met achterom/toegangsdeur en trap naar de verdieping.

OPPERVLAKTE:
Ca. 213 m² VVO / 223 m² BVO. Er is een NEN2580 meetrapport beschikbaar.

VOORZIENINGEN / OPLEVERINGSNIVEAU:
De ruimte wordt casco verhuurd, inclusief een grote en glazen pui met 2x dubbele deuren, een gladde betonvloer en wanden en plafond voorzien van antraciet grijze afwerking.

Over gebruik c.q. overname van de momenteel aanwezige voorzieningen dienen nadere afspraken gemaakt te worden.

De thans aanwezige voorzieningen bestaan uit:
- 2x warmte gordijn;
- 2x airco-units;
- opbouwverlichting.

In geval bepaalde voorzieningen in het gehuurde achterblijven c.q. door huurder overgenomen worden, maken deze geen deel uit van het gehuurde.

BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Lisse Centrum 2011" heeft het pand de bestemming 'Gemengd'. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen alsmede lichte horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend inpandig.

PARKEREN:
Ruime gratis parkeergelegenheid op diverse locaties in de directe omgeving (parkeerschijf 2 uur).

HUURPRIJS:
€ 50.000,= per jaar exclusief BTW.

BIJZONDERHEDEN:
Deze aanbieding betreft uitsluitend de winkelruimte op de begane grondvloer. Toiletten en pantry zijn thans gesitueerd op de 1e verdieping, huurder mag daar kosteloos gebruik van maken. Verhuurder behoudt zich het recht voor deze voorzieningen naar beneden te verplaatsen.

OPLEVERING:
In onderling overleg.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een termijn van 5 jaar + 5 optie jaren.

HUURBETALING:
Per maand vooruit.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model winkelruimte in de zin van art. 7:290 BW, met bijbehorende algemene bepalingen, zoals door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 is vastgesteld en op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
213 m²
Verkoopvloeroppervlakte
213 m²
Breedte gevel
13 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kanaalstraat 66

€ 50.000 /jr