Veldesteijn 21 3155 SR Maasland

€ 975 /mnd

Omschrijving

Aan Veldesteijn 21 in Maasland bieden wij per direct een commerciële ruimte te huur aan. Het object is in totaal ca. 55 m2 (BVO) groot en is gelegen in de dorpskern van Maasland. Op deze locatie is in 2017 een nieuwbouwproject gerealiseerd, bestaande uit winkelruimtes, grondgebonden woningen en sociale huurwoningen op de verdieping.

COMMERCIELE RUIMTE
De commerciële ruimte is in totaal ca. 55 m2 groot en bevindt zich op de begane grond. De commerciële ruimte is verder onder meer voorzien van:
• Verlichting;
• Toilet;
• Pantry;
• Verwarming d.m.v. een Cv-ketel;
• Afgewerkte wanden;
• Elektra aansluitingen.

BOUWJAAR
Het pand is in 2017 gebouwd en opgeleverd.

ENERGIELABEL
Het object is voorzien van energielabel A en is geldig tot en met 30-09-2026.

PARKEREN
Nabij het object zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar waar kosteloos geparkeerd kan worden.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan Veldesteijn te Maasland. Vanwege de centrale ligging vormt Veldesteijn de dorpskern van Maasland, met onder andere een Albert Heijn, Bakkerij van den Berg, Gall & Gall Slijterij, de Frietsalon en Kruidvat. In de nabijheid zijn vestigingen van onder andere Bloemsierkunst De Carlton en Rob’s Bikecenter. De dorpskern zorgt ervoor dat de bewoners van Maasland in hun dagelijkse levensbehoeften kunnen worden voorzien.

De Veldesteijn is centraal gelegen in Maasland en is dan ook goed bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Ook zijn de rijkswegen A4 (Den Haag – Amsterdam) en A20 (Rotterdam) op enkele minuten rijafstand gelegen. Buslijn 38 van Veolia rijdt van Maassluis naar Station Delft en terug, een halte van deze buslijn ligt op een steenworp afstand van het gelegen object.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘’ ’t Spreeuwenest’’ Gemeente Midden Delfland, is de locatie voor ‘’Gemengd aangewezen gronden’’ bestemd. De voor Gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• detailhandel en dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
• maatschappelijke dienstverlening.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 975,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in september 2012.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 975 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Culturele instelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Verkoopvloeroppervlakte
55 m²
Breedte gevel
54 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veldesteijn 21

€ 975 /mnd