Burgemeester Cortenstraat 45 6226 GR Maastricht

€ 379.000 k.k.

Omschrijving

Zelfstandig woon-/winkelpand in Heer

Algemeen
Op een goed bereikbare locatie tussen de Maastrichtse wijken Heer en Scharn is dit woon-/winkelpand gelegen. De begane grond is tot voor kort in gebruik geweest als dierenwinkel en de bovengelegen verdiepingen zijn ingericht als bovenwoning. De winkelruimte kent een oppervlakte van circa 145 m² BVO en de bovenwoning een oppervlakte van circa 130 m².

Indeling
In de huidige situatie kent de bovenwoning de volgende indeling:

1e verdieping
Woonkamer van circa 27 m² welke in verbinding staat met ruime woonkeuken van circa 24 m². De keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met oven, gasfornuis en afzuigkap.

2e verdieping
De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers van respectievelijke circa 12 m², 13 m² en 12 m².
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Vraagprijs
€ 379.000,- kosten koper.

Transformatie
Naast eigen gebruik als woon-/winkelpand, leent het pand zich ook uitstekend voor transformatiedoeleinden.
De transformatiedoeleinden zijn reeds door de gemeente Maastricht beoordeeld, welke een positief heeft afgegeven met betrekking tot het afgeven van een omgevingsvergunning. Dit positieve advies heeft een geldigheid tot en met 17 mei 2022.
Impressietekeningen van een mogelijke herontwikkeling naar 3 zelfstandige wooneenheden zijn op aanvraag beschikbaar.

Parkeren
Voldoende openbare parkeergelegenheden in de directe omgeving.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, leeg en ontruimd.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koopovereenkomst
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens het standaardmodel van de NVM.

Onderzoeksplicht
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkijgen over de staat van het object.

Oplevering
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

Ligging & bereikbaarheid
Het hart van de wijk Heer is voorzien van een goed voorzieningenniveau, dat primair geconcentreerd is rondom Winkelcentrum De Leim. In dit winkelcentrum bevinden zich onder andere vestigingen van Plus Supermarkt, Big Bazar, Hema en Zeeman. In de directe omgeving zijn onder andere een vestiging van Albert Heijn, Gall & Gall en Electro World gelegen.
Heer is zeer goed bereikbaar zowel uit de richting van het stadscentrum van Maastricht, vanaf de autosnelweg A2 en vanuit het Heuvelland middels de rijksweg N278.

Bestemmingsplan
Het object kent de bestemming 'Wonen' met functieaanduiding Detailhandel binnen het vigerende bestemmingsplan Heer-Scharn. Voor meer informatie omtrent de bestemmingsplanmogelijkheden, verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 379.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
275 m²
Verkoopvloeroppervlakte
145 m²
Breedte gevel
7 m
Perceel
174 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester Cortenstraat 45

€ 379.000 k.k.