• Verkocht onder voorbehoud

Burgemeester Cortenstraat 45 6226 GR Maastricht

€ 379.000 k.k.

Omschrijving

Herontwikkelingsobject met mogelijkheid voor realisatie van 3 wooneenheden

Algemeen
Op een goed bereikbare locatie tussen de Maastrichtse wijken Heer en Scharn is dit woon-/winkelpand gelegen. Thans is de begane grond in gebruik als winkelruimte en de bovengelegen verdiepingen als bovenwoning.

De winkelruimte kent een oppervlakte van ca. 145 m² en de bovenwoning van ca. 130 m².

Het pand is zeer geschikt als herontwikkelingsobject en wordt te koop aangeboden inclusief bouwplan voor een verbouwing tot 3 zelfstandige wooneenheden van 103 m², 64 m² en 54 m².
Dit verbouwingsplan is reeds beoordeeld door de gemeente Maastricht, welke een positief advies heeft afgegeven met betrekking tot het afgeven van een omgevingsvergunning. Dit positieve advies is verstrekt per 18 november 2020 en kent een geldigheid van één jaar.
Bij uitvoering van het bouwplan is een verplichte afdracht ter grootte van € 18.592,00 aan het sloopfonds van de gemeente Maastricht noodzakelijk. Meer informatie omtrent dit bouwplan is beschikbaar via ons kantoor.

Vraagprijs
€ 379.000,- kosten koper.

Parkeren
Voldoende openbare parkeergelegenheden in de directe omgeving.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, leeg en ontruimd.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koopovereenkomst
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens het standaardmodel van de NVM.

Onderzoeksplicht
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkijgen over de staat van het object.

Oplevering
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

Verkrijgen benodigde vergunningen
Het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning (en eventueel verder benodigde vergunningen) ten behoeve van de realisatie van het verbouwingsplan, komt voor rekening en risico van koper.

Ligging & bereikbaarheid
Het hart van de wijk Heer is voorzien van een goed voorzieningenniveau, dat primair geconcentreerd is rondom Winkelcentrum De Leim. In dit winkelcentrum bevinden zich onder andere vestigingen van Plus Supermarkt, Big Bazar, Hema en Zeeman. In de directe omgeving zijn onder andere een vestiging van Albert Heijn, Gall & Gall en Electro World Beckers gelegen.
Heer is zeer goed bereikbaar zowel uit de richting van het stadscentrum van Maastricht, vanaf de autosnelweg A2 en vanuit het Heuvelland middels de rijksweg N278.

Bestemmingsplan
Het object kent de bestemming 'Wonen' met functieaanduiding Detailhandel binnen het vigerende bestemmingsplan Heer-Scharn. Voor meer informatie omtrent de bestemmingsplanmogelijkheden, verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 379.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
275 m²
Verkoopvloeroppervlakte
145 m²
Breedte gevel
7 m
Perceel
174 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester Cortenstraat 45

€ 379.000 k.k.