Muntstraat 36 6211 EK Maastricht

€ 359.000 k.k.

Omschrijving

Te koop : winkelruimte op begane grond alsmede secundaire ruimte op verdiepingen.

Adres : Muntstraat 36, 6211 EK Maastricht.

Vraagprijs : € 359.000,00 kosten koper.

Locatie / passanten : gelegen op een A1-locatie in een drukke winkelstraat tussen de Markt en de Kleine Staat. Gemiddeld circa 26.500 passanten op zaterdag. Andere formules in de directe omgeving zijn o.a. Scotch & Soda, Vodafone, Paprika, Birkenstock, Promiss, Chasin’ en Tommy Hilfiger.

Bereikbaarheid : goed per auto en openbaar vervoer.

Indeling object :
begane grond : ± 25 m² BVO winkelruimte en trapopgang naar verdiepingen.
verdiepingen : secundaire ruimten t.b.v. opslag alsmede pantry en toilet.

Frontbreedte : ± 2,7 m¹.

Parkeren : betaald parkeren in het centrum van Maastricht.

Bestemming : Detailhandel, voor de exacte bestemming verwijzen wij naar

Opleveringsniveau : leeg en bezemschoon, as is - where is.

Oplevering : het object zal worden verkocht en geleverd als “as-is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de as is - where is koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiende uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2, en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het as is-where is karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte. Het object zal worden opgeleverd vrij van huur en gebruik.

Due Diligence : tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

Niet eigen gebruik : verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Zekerheidsstelling : de waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper : koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het onderhoud.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 359.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800

Oppervlakten

Oppervlakte
25 m²
Verkoopvloeroppervlakte
25 m²
Breedte gevel
3 m
Perceel
30 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Muntstraat 36

€ 359.000 k.k.