Sporenstraat 22 6211 EB Maastricht

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen:
Te huur, in het stadshart van Maastricht, een winkelruimte van in totaal 90 m2 groot. De winkelruimte maakt deel uit van een monumentaal winkel-/woonhuis dat gelegen is in de overgang tussen het Sint Amorsplein en de Grote Staat.

Locatie:
De winkelruimte is gelegen in het bruisende winkelcentrum van Maastricht, geroemd om zijn gastvrije karakter en zijn Bourgondische levensstijl. De winkel kijkt uit op het Sint Amorsplein, een van de leukste pleintjes van Maastricht. In de directe omgeving is een goede mix van horeca en retail gesitueerd. Deze locatie “Hartje Maastricht” met een groot aantal passanten is commercieel erg aantrekkelijk.

Indeling:
De winkelruimte is gelegen op de begane grond en is totaal ca. 90 m2 groot. De effectieve winkelruimte is ca. 67 m2. Daarnaast is er een pantry met toilet en een kantoor/magazijn aanwezig. De frontbreedte aan de voorzijde bedraagt ca. 4 meter.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, te weten inclusief de tegelvloer, de c.v.-installatie inclusief 2 radiatoren, de sanitaire voorziening inclusief toilet en pantry, alarminstallatie, internet, rolluik en de meterkast.

Parkeren:
Op korte loopafstand zijn diverse (betaald) parkeermogelijkheden.

Bestemming:
Centrum Maastricht, artikel 4 o.a. voor detailhandel, horeca (onder bepaalde voorwaarden) publieksaantrekkende dienstverlening en kantoren met baliefunctie (bron: ruimtelijke plannen).
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Onderhoudscontract c.v.-installatie en luchtgordijn € 10,00 per maand excl. BTW.
Voorschot watergebruik € 5,00 per maand per maand excl. BTW.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct.

Bijzonderheden:
Laden en lossen: conform de landelijke regels is laden en lossen mogelijk in de dagperiode (van 07.00 uur tot 19.00 uur). Echter de gemeente Maastricht hanteert venstertijden voor het laden en lossen voor het voetgangersgebied in de binnenstad van de gemeente Maastricht. Wat betekent dit? De transporteur kan van 07.00 uur tot 11.00 uur laden en lossen. Na 11.00 uur is laden en lossen in dit gebied niet meer toegestaan. In het centrum van de gemeente Maastricht kunt u als transporteur ook laden en lossen in de avond-en nachtperiode (dus buiten de zogenaamde venstertijden). Daar is echter wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo zijn er wettelijke (geluids)voorwaarden (Activiteitenbesluit milieubeheer), maar ook overige voorwaarden die door de gemeente Maastricht zijn opgesteld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 15 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1792

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
67 m²
Breedte gevel
4 m
Perceel
70 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+ 1,26

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sporenstraat 22

Huurprijs op aanvraag