Fazantenhof 14 4332 XT Middelburg

€ 3.175 /mnd

Omschrijving

Deze unieke commerciële ruimte is gelegen in het drukbezochte winkelcentrum: Veersche Poort te Middelburg.

De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van 304 m2 en heeft een plafondhoogte van maar liefst 3,2 meter! Hierdoor leent de ruimte zich uitstekend voor diverse commerciële doeleinden. De locatie beschikt over de bestemming 'Gemengd'. Hierdoor zijn detailhandel en horeca (cat. 1a) mogelijk.

De ruimte is toegankelijk via 2 zijdes. Eén ingang uit mond in het hart van het winkelcentrum, de ander is aangesloten aan de wegzijde. De ingang bij het hart van het winkelcentrum heeft een glazen pui met dubbelglas en de frontbreedte is 5,70 m. Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar en beschikt over ruim voldoende (gratis) parkeermogelijkheid. De ruimte is per direct beschikbaar.

In het kort:
- Fazantenhof 14 4332 XM te Middelburg
- commerciële en multifunctionele ruimte;
- 304 m2 VVO;
- bouwjaar 2006;
- (gratis) parkeren aan de voorzijde van het winkelcentrum;
- diverse ketens in het winkelcentrum o.a.; Kruitvat, Albert Heijn, keurslager, delicatessezaak, bloemist en kapsalon;
- twee grote glazen schuifpuien met aluminium kozijnen en dubbele beglazing.

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot zichtlocaties als Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!
Buurt en wijkwinkelcentra met een sterk verzorgende (supermarkt-)functie zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Zo ook winkelcentrum Veersche poort.

Middelburg heeft over het algemeen een divers woningaanbod, van een grachtenpand tot aan mooie waterwoningen in de wijk Veersche Poort. Men ziet dat Noord-Middelburg steeds meer in trek raakt. Dit is sterk terug te zien aan de sterke groei van de WOZ waarde t.o.v. 2018. Ook groeit de bedrijvigheid in deze omgeving, eind 2019 waren er maar liefst 109 bedrijfsvestigingen gevestigd in en rondom de Veersche poort. Dit varieert van horeca tot zakelijke dienstverlening. De verwachting is dat het steeds drukker gaat worden en steeds meer mensen in een grotere straal rondom de Fazantenhof (Veere, Gapinge, etc.) gebruik zullen maken van de faciliteiten die in de Veersche Poort terug te vinden zijn.

Indeling:
De commerciële ruimte is toegankelijk vanuit zowel de voor als achterzijde. Beide zijdes zijn voorzien van een grote glazen schuifpui met aluminium kozijnen. De voorzijde is overdekt en mond uit in het hart van het winkelcentrum. Zodra u het pand betreed vanuit de voorzijde zijn er in de huidige situatie aan weerszijde schappen gesitueerd. Deze werden in de gebruikt voor de uitstalling van diverse basis medicijnen, schoonheidsproducten en overige artikelen. Indien u doorloopt komt u uit in het hart van de ruimte. Aan de linkerzijde ziet u een lange diverse counters en een lange balie. Achter de balie zijn twee ruimtes terug te vinden. Aan de ruimte linkerzijde is er een kantoor/ spreekkamer. Aan de rechterzijde, achter de balie is een hoek creëert die men gebruikte als keuken en/ of opslag van de persoonlijke eigendommen.

Vanuit het hart van de commerciële ruimte ziet u nog een vier tal andere deuren. De twee deuren ten plaatsen van de balie geven toegang personeelsruimte met toilet en de andere deur geeft toegang tot een ruimte die gebruikt werd voor opslag. Indien u met de rug naar de balie gekeerd staat, zijn de twee overige deuren te zien. Rechts is de server ruimte met personeelsingang en rechts is het entree aan de achterzijde. Deze is eenvoudig te onderscheiden door de grote glazen schuifpui met aluminium kozijnen. Dit entree aan de achterzijde is in de gedeeld met de naastgelegen kapsalon.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Huurprijs:
€ 3.175,- exclusief BTW per maand.

Vloeroppervlakte:
304 m2 VVO

Parkeren:
Er kan gratis, openbaar worden op het voor het object gelegen parkeerterrein.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Veersepoort'. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor detailhandel en horeca tot maximaal categorie 1a van de 'Staat van Horeca-activiteiten'.
Onder categorie 1a vallen o.a.;
- broodjeszaak;
- cafetaria;
- croissanterie;
- koffiebar;
- lunchroom;
- ijssalon;
- snackbar;
- tearoom;
- traiteur.

Installaties:
- Warmtegordijn;
- Centrale luchtbehandeling;
- 4 airco cassettes t.b.v. verwarming en koeling;
- Close-in boilers;
- Automatische schuifdeuren.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 545.- excl. BTW per maand. Door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten:
- Elektraverbruik voor algemene ruimten
- Schoonmaakkosten
- Heffingen, ten behoeve van algemene ruimten
- Verlichtingskosten algemene ruimten
- Service abonnementen van algemene ruimten
- Administratiekosten
- Beheerskosten.

Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.175 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 5.175 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
304 m²
Verkoopvloeroppervlakte
304 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,72

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum, in woonwijk en overdekt winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fazantenhof 14

€ 3.175 /mnd