Lange Noordstraat 20 4331 CD Middelburg

€ 4.250 /mnd

Omschrijving

Horeca, winkel of kantoor? Het kan in deze multifunctionele ruimte pal tegenover het stadhuis, de markt en het kernwinkelgebied in Middelburg!

Het object betreft een commerciële ruimte groot ca. 300 m2 VVO alsmede ca. 80 m2 kantoor gelegen op de 1e verdieping. Het object is gelegen tegenover het stadhuis en in nabijheid van de Markt en het kernwinkelgebied. In de straat zijn meerdere diverse horecagelegenheden gevestigd alsook winkels en kantoren. Het object heeft een frontbreedte van ca. 8 meter en is aan de achterzijde voorzien van een vrije achterom. Het geheel is uitgerust met een hoogwaardig inbouwpakket en beschikt over tal van voorzieningen (alarminstallatie, brandmeldinstallatie, mechanische ventilatie, etc.).

Thans is het object verhuurd dan wel in gebruik als dagbesteding t.b.v. stichting ’s Heeren Loo. Huurder heeft aangegeven de huurovereenkomst te willen beëindigen en derhalve zal het object op korte termijn beschikbaar komen voor de verhuur.

In het kort:
- Lange Noordstraat 20 4331 CD Middelburg
- Huurprijs € 4.250,- excl. BTW
- Commerciële en multifunctionele ruimte
- Metrage 300 m2 winkel/horeca en 80 m2 kantoor
- Oplevering in overleg
- In hartje centrum

Oppervlaktes:
Begane grond : 300 m2 VVO
Kelder : 15 m2 VVO
1e verdieping : 80 m2 VVO
Zolder : ca. 40 m2

Indeling:
Begane grond: entree winkel, meterkast, voorportaal doorgang naar open ruimte, garderobe, mb-toilet, kleedruimte voorzien van dames-en herentoilet, achteruitgang, atelier voorzien van brede glas pui, trapopgang naar de 1e verdieping.
1e verdieping: open ruimte, keuken/kantine, toilet v.v. wastafel, trapopgang naar vliering.

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het monumentale stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het pand is gelegen aan het begin van de Lange Noordstraat welke uitmond op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg, dus u komt sowieso op een toplocatie terecht. Aan de Lange Noordstraat zijn onder andere Onassis, Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken, Traiteur en Delicatessen DaSilvano en internetbureau Elloro gevestigd.

Voorzieningen:
Het bedrijfspand is onder andere voorzien van de volgende voorzieningen:
- CV-installaties 2x;
- Boiler;
- Systeemplafonds met verlichting;
- Linoleum vloerafwerking;
- Alarminstallatie;
- Mechanische ventilatie box;
- Brandbeveiligingsvoorzieningen;
- Toiletgroepen;
- Pantry’s.

Bestemming:
Thans vigeert op de onderhavige locatie het bestemmingsplan 'Binnenstad' vastgesteld op 15 december 2015 en onherroepelijk in werking. Conform dit bestemmingsplan heeft de locatie de bestemming 'Centrum' en de gebiedsaanduiding 'overig : relatiegebied 066'. Deze gronden zijn bestemd voor:

a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. lichte horeca: bedrijven die in beginsel alleen overdag en 's avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca: qua exploitatie aan de detailhandelsfunctie verwante horeca die in de praktijk nauwelijks van de eigenlijke detailhandel kunnen worden onderscheiden, zoals:
- automatiek;
- broodjeszaak;
- cafetaria;
- croissanterie;
- koffiebar;
- lunchroom;
- ijssalon;
- snackbar;
- tearoom;
- traiteur.

d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;

ter plaatse van de gebiedsaanduiding geldt dat:

a. ter beoordeling van de aantal toelaatbare functies binnen de betreffende relatielijn bij de vak balie Ruimte op het stadskantoor informatie ingewonnen dient te worden over de actuele functiekaart.

Servicekosten:
Geen. De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 119
Groot : 343 m2

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012 of model kantoorruimte 2015.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.250 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten

Oppervlakte
395 m²
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Noordstraat 20

€ 4.250 /mnd