Lange Noordstraat 4 4331 CD Middelburg

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Horeca, winkel of kantoor? Het kan in deze multifunctionele ruimte pal tegenover het stadhuis, de markt en het kernwinkelgebied in Middelburg!

Een mooie kans voor een ondernemer die zich wil vestigen op deze zichtlocatie in de binnenstad van Middelburg. De ruimte is in totaal 100 m² v.v.o. groot en is momenteel in gebruik als kantoor, maar met enkele aanpassingen uitermate geschikt voor horeca of als winkel.

Een karakteristieke voorgevel en binnenin uitgerust met een modern en hoogwaardige inrichting. Aan de achterzijde is een ruime binnenplaats die prima dienst doet als fietsenstalling en/of opslag. De achterplaats is zowel via binnen als via een separate zij-ingang via de Keldermanstraat bereikbaar.

In het kort:
- Lange Noordstraat 4, 4331 CD Middelburg
- Commerciële en multifunctionele ruimte
- 100 m2 VVO
- Huurprijs € 1.500,- per maand excl. BTW
- Bouwjaar 1950
- (betaald) Parkeren in de nabije omgeving

Indeling:
Begane grond: entree portaal met aansluitend de commerciële ruimte, inbouwkast, pantry, toilet en achtertuin met tevens een vrije achterom.

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!
Middelburg is erg populair en kent weinig leegstand. In de nabije omgeving zijn o.a. CASA Middelburg, ZanZi bar/ dinner, Amac, Vera Moda, Bomont, Zeeuws Ministerie van Chocolade en de Tosti Club gevestigd. De Lange Noordstraat 4 ligt aangrenzend aan de Markt en het kernwinkelgebied in Middelburg. Het object is uitstekend te bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand excl. BTW.

Vloeroppervlakte:
100 m2 VVO

Parkeren:
Er kan (betaald)geparkeerd worden op de nabij gelegen parkeermogelijkheden

Bestemming:
Thans vigeert op de onderhavige locatie het bestemmingsplan 'Binnenstad' vastgesteld op 15 december 2015 en onherroepelijk in werking. Conform dit bestemmingsplan heeft de locatie de bestemming 'Centrum' en de gebiedsaanduiding 'overig : relatiegebied 066'. Deze gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. lichte horeca: bedrijven die in beginsel alleen overdag en 's avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken.
d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;

ter plaatse van de gebiedsaanduiding geldt dat:
a. ter beoordeling van de aantal toelaatbare functies binnen de betreffende relatielijn bij de vak- balie Ruimte op het stadskantoor informatie ingewonnen dient te worden over de actuele functiekaart.

Voorzieningen:
- mechanische ventilatie;
- cv- verwarming met radiatoren;
- toilet;
- pantrygelegenheid;
- lichtkoepel;
- systeemplafonds met hoogwaardige verlichting.

Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing.

Nutsvoorzieningen:
De kosten voor de nutsvoorzieningen worden door verhuurder doorbelast aan huurder middels maandelijkse voorschotten en jaarlijkse afrekening. Het voorschot bedraagt thans € 200,- per maand.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
12 oktober 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Breedte gevel
5,6 m
Perceel
210 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Noordstraat 4

€ 1.500 /mnd