Pottenbakkerssingel 11 4331 NA Middelburg

€ 2.708 /mnd

Omschrijving

Een casco winkelruimte van ca. 148 m2 VVO gelegen op een top locatie in het winkelcentrum TREF te Middelburg.

Het winkelcentrum TREF aan de Pottenbakkerssingel (voormalig Trefcenter) is voor bewoners van Middelburg een plek voor de dagelijkse boodschappen en voor mensen uit de regio en toeristen vaak het startpunt van een bezoek aan de binnenstad. In het winkelcentrum zijn diverse landelijke ketens te vinden zoals supermarkt Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Action en Brainwash, maar ook speciaalzaken als Mies Bloemen en de Schoenmaker. Daarnaast kan er een broodje gegeten worden bij ’t Smoske of een pizza gehaald worden bij Domino’s Pizza.

De voor verhuur beschikbare winkelruimte is te omschrijven als één grote casco ruimte met diverse grote raampartijen gericht op de parkeerplaats. De winkelruimte kan worden bestempeld als een absolute A-locatie welke gelegen is op de zuidzijde, direct naast de Fruitshop. De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 10 meter welke uitmond in hart van het winkelcentrum. Het winkelcentrum is voor publiek dagelijks geopend van 7:00 tot 21:00 uur en is eenvoudig te bereiken met de fiets, het OV of de auto. Parkeren nabij het winkelcentrum is mogelijk tegen betaling.

In het kort:
- Pottenbakkerssingel 11, 4331 NA Middelburg
- ca. 148 m2 VVO winkelruimte
- Huurprijs € 2.708,33 per maand excl. BTW
- Servicekosten € 27,- p/m2 per jaar excl. BTW
- Reclame- promotiekosten € 2,50 p/m2 per jaar excl. BTW
- Opleveringsniveau casco
- Aanvaarding in overleg

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

De winkelruimte is gelegen in winkelcentrum TREF welke recent is gerenoveerd en februari 2021 is opgeleverd. Het oude winkelcentrum dateerde uit de jaren 70 maar voldoet door de recente renovatie aan alle technische, functionele en esthetische wensen en eisen. Voor het comfort van de bezoekers, het personeel en de winkelexploitanten zijn de gevels voorzien van hoogwaardige isolatie en zijn er 1.265 zonnepanelen op het dak geplaatst. Ook is het gehele winkelcentrum voorzien van LED verlichting en is het entreé voorzien van elektrische rolpaden. Tot slot is de passage zodanig aangepast waardoor alle winkels in het zicht alsmede de passage liggen.

Middelburg, maar ook winkelcentrum TREF is door de A58 en de N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, uitstekend met het OV, de fiets of auto te bereiken.

Staat van oplevering:
De ruimte wordt verhuurd in casco staat, doch opgeleverd in huidige staat. De bij de oplevering in het gehuurde aanwezige pui, vloer-, wand-, plafondafwerking, CV, heteluchtgordijn en split unit airconditioning behoren niet tot het gehuurde. Onderhoud, reparatie, vervanging en vernieuwing zijn voor rekening huurder. Huurder dient deze zaken alsmede alle door hemzelf aangebrachte voorzieningen aan het einde van de huurtermijn op zijn kosten daaruit te verwijderen tenzij verhuurder verzoekt om één of meerdere zaken in het gehuurde achter te laten. Alsdan zijn partijen elkaar generlei vergoeding verschuldigd.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 30 januari 2017. De bestemming is ‘Gemengd -10’ met de gebiedsaanduiding ‘Overige zone – parkeergarage.
De voor ‘Gemengd -10’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. kantoren zoals opgenomen in de Staat van kantoren in bijlage 3;
d. maatschappelijke voorzieningen.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten bedraagt € 27,- per m² VVO excl. BTW en omvat:

• Beveiliging;
• Brandblusmiddelen/sprinkler;
• Brandmeldinstallatie;
• Vuilafvoer;
• Divers/klein onderhoud;
• Huismeester;
• Liftinstallatie;
• Ongediertebestrijding;
• Schoonmaakwerkzaamheden;
• Sanitaire voorzieningen;
• Glasbewassing;
• Toegangsdeuren;
• Water algemene ruimten;
• Technisch beheer;
• Netwerkcontract energie algemene ruimten;
• Leveringscontract energie algemene ruimten.

Huurder dient zelf de overeenkomst af te sluiten met de nutsbedrijven en de kosten van het gebruik van water en elektra in het gehuurde, niet zijnde de algemene ruimten, rechtstreeks te voldoen.

Reclame- promotiekosten:
€ 2,50 p/m2 per jaar excl. BTW

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 2796 (gedeeltelijk)

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012 incl. bijzondere bepalingen verhuurder.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Definitieve goedkeuring:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.708 per maand
Servicekosten
€ 27 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
148 m²
Verkoopvloeroppervlakte
148 m²
Breedte gevel
10 m
Perceel
7.802 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pottenbakkerssingel 11

€ 2.708 /mnd