Kerkstraat 9 5451 BM Mill

€ 91 /m²/jaar € 299.000 k.k.

Omschrijving

Dit goed in het oog springend winkelpand aan de Kerkstraat is uitstekend voor onder andere een zaak in kleding-, schoenen en/of modeaccessoires. Gezien de royale winkeloppervlakte is ook verkoop fietsen en overige detailhandel in volumineuze goederen een goede optie.

Het winkelpand ter grootte van 330 m2 bestaat uit een L-vorm ruimte, geheel op de begane grond. De etalage met entree is goed zichtbaar, ook aan de zijkant. Verder is er aan de achterzijde ook een achter(nood)uitgang van deze winkelruimte.
De indeling voorziet naast de winkelruimte zelf ook in een kleine pantry met toilet en een magazijn.

De Kerkstraat is een belangrijke invalsweg voor het centrum, ook naar het nabijgelegen gemeentehuis. met ruimte voor auto en fietsverkeer en voldoende gratis (blauwe en niet-blauwe zone) parkeermogelijkheden. De doorgang vanuit de Kerkstraat naar het parkeerterrein aan de achterzijde is direct naast het appartementencomplex waar deze ruimte onderdeel vanuit maakt.
Het eigendom betreft een appartementsrecht, de splitsing heeft recent plaatsgevonden. Eigenaar van de appartementen erboven is St. Mooiland. Het complex is gebouwd in 1998 en uitstekend onderhouden.

Het vigerende bestemmingsplan is Mill Centrum, vastgesteld op 06-10-2016 met de bestemming Centrum - 2.
Ter plaatse is de functieaanduiding detailhandel weergeven, mits het geen supermarkt betreft. Uitsluitend de verdieping heeft een woonbestemming.
Invulling met cafe/bar is niet toegestaan, daghoreca is in principe slechts mogelijk onder bijzondere voorwaarden. Bezorgservice en/of -dienst is eveneens niet toegestaan.

Het pand is gelegen naast Hairstylz een allround haarstudio gespecialiseerd in haarverzorging, styling en advies voor dames, heren en kinderen. Verder zijn in de directe omgeving diverse restaurants met terras gelegen wat ook voor de nodige aanloop zorgt, afgewisseld met woonfuncties. De aanvulling met horeca maakt de straat aangenaam om langer te verblijven.

Het winkelgebied kent een gevarieerd winkelaanbod.
Ondernemers Collectief Mill (OCMill) is de naam van de recent opgerichte ondernemersvereniging van Mill en Sint Hubert. Dit collectief werkt met diverse centrum-ondernemers samen aan een actief en aantrekkelijk centrum. Vanuit deze ondernemers is aangegeven dat er met name kansen zijn voor een slager en een groenteboer.
De gemeente Mill en St. Hubert heeft ruim 11.000 inwoners.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000 kosten koper
Huurprijs
€ 91 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
331 m²
Verkoopvloeroppervlakte
315 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,78

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 9

€ 91 /m²/jaar € 299.000 k.k.