Hovenierstraat 120 2671 DB Naaldwijk

€ 7.400 /mnd

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Woerd, direct naast de auto- en meubelboulevard is per direct een representatieve showroom met magazijnruimte en bovengelegen kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Conform het bestemmingsplan is detailhandel in volumineuze goederen toegestaan op deze locatie.

SHOWROOM
De showroom is in totaal ca. 466 m2 groot en is gelegen op de begane grond. De showroom is verder onder meer voorzien van:
• Automatische schuifdeuren;
• Luchtgordijn boven de entree;
• Vloeren afgewerkt met vloerbedekking en linoleum;
• Gasgestookte heater;
• Kantoorruimte / spreekkamer aan de voorzijde;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Een frontbreedte van ca. 17,5 meter;
• Veel natuurlijk lichtinval door grote raampartijen en aanwezigheid van vide;
• Verlichting.

Tevens is er een magazijnruimte van ca. 148 m2 gesitueerd aan de achterzijde van het object. De magazijnruimte is te bereiken via de Warmoezenierstraat en is voorzien van 2 overheaddeuren. Eén overheaddeur is beschikbaar voor Hovenierstraat 120. Via de elektrische overheaddeur is de magazijnruimte bereikbaar. De magazijnruimte is onder meer voorzien van gasgestookte heaters, toiletten en alarminstallatie.

KANTOORRUIMTE
Via de trapopgang, welke is gesitueerd buiten de showroom, zijn de kantoren op de verdieping te bereiken, De kantoorruimte is in totaal ca. 232 m2 groot en zijn eveneens te benutten als showroom. De verdieping is aan weerszijden verbonden door middel van een loopbrug. Op de verdieping zijn 4 werk- en/of spreekkamers gerealiseerd, één kantineruimte voorzien van pantry en één natte ruimte voorzien van 2 toiletten.

De kantoorruimtes zijn onder meer voorzien van luchtbehandeling, verwarming d.m.v. radiatoren en vloerverwarming, lichtarmaturen, afgewerkte vloeren d.m.v. vloerbedekking, data- en elektra aansluitingen en grote raampartijen voor natuurlijk lichtinval.

BOUWJAAR
Het object is in 1998 gebouwd.

PARKEREN
Bij het object behoren 5 parkeerplaatsen aan de voorzijde.
Aan de achterzijde van het object is eveneens plaats voor ca. 6 personenauto’s op eigen terrein.

Tevens zijn op loopafstand aan de Warmoezenierstraat (achterzijde) en het Schrijnwerkersplein (voorzijde) ca. 300 openbare parkeerplaatsen gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Woerd” aan de rand van de “auto- en meubelboulevard” Naaldwijk” Daarmee is het object centraal gelegen in het Westland. Vanuit Naaldwijk zijn zowel de Rijksweg A20 en via de verlengde veilingroute de Rijksweg A4 goed bereikbaar.

Door de centrale ligging van Naaldwijk zijn omliggende dorpen in het Westland uitstekend bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Ook is via Poeldijk de stad Den Haag en omgeving uitstekend bereikbaar.

Tevens zijn op loopafstand aan de rand van het bedrijventerrein 3 bushaltes gelegen. De bushalte ‘’Naaldwijk, Industriestaat’’ vertrekt om het kwartier bus 456 richting Den-Haag Leyenburg. Via bushalte ‘’Naaldwijk, Hoge Woerd’’ bent u met bus 34 binnen vijf minuten op busstation “Verdilaan Naaldwijk”. Busstation “Verdilaan Naaldwijk” heeft uitstekende verbindingen met steden als Delft, Den-Haag en Rotterdam.

De auto- en meubelboulevard in Naaldwijk is enige boulevard in de regio Westland. Daarmee beschikt de boulevard over een groot verzorgingsgebied. Op loopafstand zijn veel gerenommeerde winkels en showrooms gelegen, waaronder: Beter Bed, Leen Bakker, Kwantum, Ladela wonen en Slapen, Gamma, Jysk, Wooning, Pronto Wonen en autodealers zoals Ardea (Ford), Zeeuw en Zeeuw (Renault & Dacia), Mercedes-Benz en Orange Motors (Opel).

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Hoge Woerd”, onherroepelijk vastgesteld op 31-05-2011, is de locatie bestemd voor gemengde bedrijfsdoeleinden.

De voor gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor:
b. Ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’: bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
c. Detailhandel in volumineuze goederen;

Onder detailhandel in volumineuze goederen wordt in het bestemmingsplan verstaan:
a. Detailhandel met betrekking tot woninginrichting waaronder meubelen, parket, tenten, zonwering en vloerbedekking;
b. Detailhandel in brand- en explosiegevaarlijke goederen;
c. Detailhandel in volumineuze goederen zoals auto’s, boten, caravans, motoren, keukens, badkamers, landbouwwerktuigen en grove bouwmaterialen en daarmee rechtstreeks samenhangende artikelen zoals accessoires, onderhoudsmaterialen, onderdelen en/of materialen;
d. Bouwmarkten.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 7.400,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 7.400 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
698 m² (in units vanaf 466 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
466 m²
Breedte gevel
17,5 m
Perceel
1.442 m² (in units vanaf 466 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Meubelboulevard, bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
11 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hovenierstraat 120

€ 7.400 /mnd