Ringvaartlaan 1 a 1 2914 VJ Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 20.000 /jr
Blikvanger Centraal gelegen en representatieve winkel-/showroomruimte!

Omschrijving

Te huur ca. 128 m² winkel-/showroomruimte. De ruimte ligt aan een drukke ontsluitingsweg en is centraal gelegen nabij de oude dorpskern van Nieuwerkerk aan den IJssel. Voorheen is het object in gebruik geweest als speciaalzaak van sanitair en badkamers.

Het betreft een gedeelte van een groter object. Het geheel bestaat thans uit ca. 486 m² verdeeld over ca. 232 m² winkel-/showroomruimte op de begane grond en ca. 126 m² op de eerste verdieping.

*De benodigde verbouwing om het bouwkundig te splitsen dient nog plaats te vinden. De vloer wordt nog hersteld door verhuurder.

Bereikbaarheid:
Vanaf de A20 is de bedrijfsruimte via de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel via de Europalaan en de Hoofdweg vanuit de richting van Capelle aan den IJssel goed te bereiken.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.

Metrages:
Vanaf ca. 128 m² winkel-/showroomruimte gelegen op de begane grond.

De winkelruimte wordt als geheel of gesplitst aangeboden. Het gehele object bestaat uit ca. 486 m², waarbij het gesplitst bestaat uit ca. 128 m² of ca. 358 m². De totale frontbreedte is ca. 20 meter.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt nagenoeg casco opgeleverd doch echter met:
• Eigen entree;
• Systeemplafond incl. LED verlichting;
• Pantry;
• Toilet.

Huurprijs:
€ 20.000,- per jaar excl. BTW en servicekosten

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Servicekosten:
€ n.o.t.k.,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar. Kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 20.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
486 m² (in units vanaf 128 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
128 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Omgeving

Zuidplas Mossen, Nieuwerkerk aan den IJssel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ringvaartlaan 1 a 1

€ 20.000 /jr