Swynswei 2 D 9245 HE Nij Beets

€ 1.150.000 k.k.

Omschrijving

Op een drukke en herkenbare hoeklocatie, grenzend aan een riante eigen waterpartij, bevindt zich dit grootschalige winkelobject met aangebouwd woonhuis. Het geheel is gerealiseerd in 1996 en het bedrijfsgedeelte is sindsdien in gebruik als wooncentrum. Voor een koper bestaat de mogelijkheid deze goed rijdende trein voort te zetten, maar ook alternatieve invullingen (groothandel, productie en/of andere perifere detailhandel) behoren tot de mogelijkheden. De woning is hoogwaardig, beschikt over een fraai aangelegde tuin en heeft vrij uitzicht over de landerijen. Het geheel verkeert in een keurige staat van onderhoud; in de periode 2021/2022 is er nieuwe dakbedekking op het winkelpand aangebracht. De woning is uitgerust met energielabel B en de winkel beschikt over energielabel A++. Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Kadaster
Gemeente Beetsterzwaag, sectie F, nummer 172 deels, groot circa 6.750 m².

Oppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het bedrijfsgedeelte bedraagt circa 1.897 m², verdeeld over circa 1.840 m² winkelruimte met magazijn/werkplaats en circa 57 m² kantoor/ kantine. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van circa 147 m² en beschikt over een ruime garage van circa 33 m².

Voorzieningen
Het geheel wordt zeer compleet opgeleverd; de winkel beschikt onder meer over verwarming, plafonds met verlichting, kantine met keukenopstelling, toiletgroep en over een alarminstallatie. De vrije hoogte van het winkelpand bedraagt circa 380 cm.

Aanvaarding
In overleg.

Vraagprijs
€ 1.150.000,= kosten koper.

Bestemming
De bestemming betreft ‘Enkelbestemming Bedrijventerrein’ met de functieaanduidingen ‘detailhandel perifeer’ en ‘bedrijfswoning’. De gronden ter plaatse zijn bestemd voor bedrijven actief in de milieucategorieën 1 tot en met 3.2, dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen, perifere detailhandel en voor bedrijfswoningen.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.150.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
1.897 m²
Verkoopvloeroppervlakte
1.840 m²
Breedte gevel
60 m
Perceel
6.750 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Woonruimte
Aanwezig (aangebouwd, 180 m²)

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, in woonwijk en landelijk gebied
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
15 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Swynswei 2 D

€ 1.150.000 k.k.