Stikke Hezelstraat 51 6511 JV Nijmegen

€ 2.250 /mnd

Omschrijving

Het betreft een prachtige winkel (ca. 140 m2) gelegen in de binnenstad in het voetgangersgebied van het centrum. De mooie winkelruimte heeft een begane grond, een souterrain en een overblijfruimte met pantry op de 1e verdieping en is gelegen aan de Stikke Hezelstraat 51 in Nijmegen. De winkelruimte is gelegen op een uitstekende B1-locatie in het stadscentrum van Nijmegen. In de Stikke Hezelstraat zijn voornamelijk typische Nijmeegse winkels en locale horeca gevestigd. Hierdoor onderscheiden deze winkels zich van landelijke ketens in Nijmegen en andere binnensteden. Tevens is de locatie goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer (bus en trein). De totale vloeroppervlakte van de winkelruimte is ca. 140 m2, waarvan 84 m2 begane grond, 39 m2 souterrain/kelder en 17m2 overblijfruimte met pantry en CV-ketel (nefit 2017) op de 1e verdieping.

Het souterrain kan dienen als winkelruimte, kantoorruimte bijvoorbeeld t.b.v. webwinkel, les- of instructieruimte BEHANDELRUIMTE en/of opslagruimte.

De overblijfruimte met pantry kan dienen als kantine, kantoorruimte b.v. t.b.v. webwinkel, BEHANDELRUIMTE en/of opslagruimte.

De overblijfruimte met pantry kan dienen als kantine, kantoorruimte b.v. t.b.v. webwinkel en/of opslagruimte.

Ligging en bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen op een goede B1 locatie met gemiddeld 10.600 passanten op een zaterdag. De Stikke Hezelstraat ligt in het verlengde van de Lange Hezelstraat (oudste winkelstraat van NL) richting de A1 locaties. Aan het uiteinde van de straat ligt De Grote Markt waar diverse horecagelegenheden zijn gesitueerd. Daar begint of eindigt ook de zaterdag- en maandagmarkt.
In de Stikke Hezelstraat zijn voornamelijk boetiekwinkels en lokale horecagelegenheden gevestigd. De winkelruimte is goed bereikbaar zowel per auto als per openbaar vervoer. Er zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden in de aangrenzende straten en parkeergarages. Het Centraal Station is op ca. 15 minuten loopafstand. Tevens bevindt zich op korte afstand het busstation van Plein 1944 welke in directe verbinding staat met het Centraal Station Nijmegen.

Frontbreedte
Circa 5,10 meter.

Vloeroppervlakte:
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 140 m2, als volgt verdeeld:

Oppervlakte:
Begane grond ca. 84 m2
1e verdieping ca. 17 m2
Souterrain ca. 39 m2
Totaal ca. 140 m2 ca grondoppervlak

Kadastrale gegevens:
Gemeente Nijmegen
Sectie C
Perceelnummer 8102 A1

Indeling:
Begane grond:
-Entree
-Winkelruimte
-Trap richting souterrain
-Sanitaire voorziening
-Trap richting 1e verdieping

1e Verdieping:
-Cv-ketel
-Pantry

Souterrain:
-Winkel- / kantoorruimte

Bestemming:
Het perceel is bestemd met een gemengd (3) bestemming
-Cultuur en ontspanning, detailhandel en wonen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
-Bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten;
-Ter plaatse van de aanduiding ‚specifieke vorm van dienstverlening -30% is tevens dienstverlening toegestaan tot maximaal 30% van de totale oppervlakte van de begane grond van de panden binnen deze aanduiding;

Opleverniveau:
De winkelruimte wordt op casco-basis, vrij van huur en gebruik, ontdaan van zaken welke eigendom zijn van de huidige huurder, opgeleverd. Onderhoud en vervanging van aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet aan verhuurder terug geleverd te worden.

De winkel is beschikbaar vanaf 01 februari 2021.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende perioden van ieder 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurcontract:
Volgens het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), laatste versie, met bijbehorende algemene bepalingen.

Zekerheidsstelling:
Als waarborg voor de correcte nakoming van de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder zal huurder een bankgarantie /waarborgsom stellen ter grote van drie maanden van de bruto huur.

Indexering:
De huurprijs wordt jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd voor het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijs:
E 27.000,- per jaar exclusief servicekosten en BTW.
E 2.250,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten:
Niet van toepassing; het objecten beschikt over zelfstandige aansluitingen ten behoeve van nutsvoorzieningen die door huurders ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier. Tevens is huurder verantwoordelijk voor het klein dagelijkse onderhoud, op- en rond het gehuurde evenals het jaarlijkse onderhoud van de CV-ketel.

Aanvaarding:
Per 01 februari 2021.

Opleveringsniveau:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 27.000 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Zie akte

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m² (in units vanaf 84 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
84 m²
Breedte gevel
5,1 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

NVM makelaar

Makelaar1 internetmakelaar

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013 8200905

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stikke Hezelstraat 51

€ 2.250 /mnd