Lange Hezelstraat 91 6511 CE Nijmegen

€ 14.000 /jr

Omschrijving

Adres:
Lange Hezelstraat 91, 6511 CE Nijmegen

Algemeen:
Het betreft een winkelruimte op de begane grond met een kelder en een patio gelegen aan de Lange Hezelstraat 91 in Nijmegen. De winkelruimte is een beschermd gemeentelijk monument. De winkelruimte is gelegen op een goede B locatie in het stadscentrum van Nijmegen. In de Lange Hezelstraat zijn voornamelijk typische Nijmeegse winkels gevestigd. Hierdoor onderscheiden deze winkels zich van landelijke ketens in Nijmegen en andere binnensteden. Tevens is de locatie goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer (bus en trein). Het Centraal Station is gelegen op ongeveer 10 minuten loopafstand. De totale vloeroppervlakte van de winkelruimte is ca. 65,5 m², waarvan ca. 50 m² begane grond en ca. 15,5 m² kelder. Daarnaast heeft de winkel beschikking over een buitenruimte van ca. 14,6 m². De winkelruimte beschikt over een afsluitbare toegangsdeur en is toegankelijk via een voorportaal, welke geldt als gezamenlijke ingang met de bovenbewoners.

Ligging en bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen op een B1 locatie met gemiddeld 10.600 passanten op een (normale) zaterdag. In de Lange Hezelstraat zijn voornamelijk boetiek-winkels en lokale horecagelegenheden gevestigd, maar tegenwoordig ook een aantal landelijke winkels (zoals Ace & Tate, Bagels & Beans en Yoghurt Barn). De winkelruimte is goed bereikbaar zowel per auto als per openbaar vervoer. Er zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden in de aangrenzende straten en op het nabijgelegen parkeerterrein ''Joris Ivensplein/Gravendal''. Het Centraal Station is op ca. 8 minuten loopafstand.

Frontbreedte
Circa 4,80 meter.

Vloeroppervlakte:
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 65,5 m², als volgt verdeeld:

Verdieping: Oppervlakte:
Begane grond ca. 50 m² v.v.o.
Kelder ca. 15,5 m² v.v.o.
Totaal ca. 65,5 m² v.v.o.

Daarnaast is er een patio met een oppervlakte van circa 14,6 m².

Kadastrale gegevens:
Gemeente Nijmegen
Sectie C
Perceelnummer 6831

Indeling:
Begane grond
• Entree
• Winkelruimte
• Sanitaire voorziening
• Trap richting kelder

Kelder:
• Opslagruimte

Bestemming:
Het perceel is bestemd met een gemengd (3) bestemming
• Cultuur en ontspanning, detailhandel en wonen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
• Bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten;
• Ter plaatse van de aanduiding ‘’specifieke vorm van dienstverlening -30% is tevens dienstverlening toegestaan tot maximaal 30% van de totale oppervlakte van de begane grond van de panden binnen deze aanduiding;

Opleverniveau:
De winkelruimte wordt op casco-basis, vrij van huur en gebruik, ontdaan van zaken welke eigendom zijn van de huidige huurder, opgeleverd. Onderhoud en vervanging van aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet aan verhuurder terug geleverd te worden.
Momenteel is de verhuurder bezig met een verbouwing aan de binnenzijde van het pand, voornamelijk met de opgang voor de bewoners van de eerste verdieping. In overleg met verhuurder en huurder kan gekeken worden naar de indeling van het winkelpand en opgang voor de bewoners van de eerste verdieping.

Huurprijs:
€ 14.000,- per jaar, excl. BTW

Servicekosten:
€ 200,- , excl. BTW per maand met betrekking tot de levering, het gebruik, het vastrecht en de opname van gas, water en elektra.

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten, te vermeerderen met BTW, dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huurtermijn:
In overleg

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Per direct

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Heeft dit uw interesse gewekt, dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 14.000 per jaar
Servicekosten
€ 200 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²
Verkoopvloeroppervlakte
50 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
121 m² (in units vanaf 65 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, NS station op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Hezelstraat 91

€ 14.000 /jr