Zwanenveld 9049 6538 SE Nijmegen

€ 300.000 k.k.

Omschrijving

Het betreft een winkelruimte op de begane grond gelegen in het overdekte winkelcentrum Dukenburg. De winkelruimte gelegen op een zichtlocatie heeft een totale oppervlakte van circa 84 m² v.v.o., waarvan circa 63 m² v.v.o. winkelruimte. Aan de achterzijde van de winkelruimte bevindt zich een kantoorruimte en opslag-/personeelsruimte. Tevens bevindt zich een parkeerplek in de garage van winkelcentrum Dukenburg. In februari/maart 2021 is de winkelruimte helemaal gerenoveerd en vernieuwd; systeemplafond, basis verlichting, sprinklerinstallatie, meterkast, elektrische voordeur etc. De winkelruimte is op een prachtige hoek locatie gesitueerd tegenover de Kruidvat en Pearle.

Winkelcentrum Dukenburg is één van de grootste overdekte winkelcentra van de provincie Gelderland. Met ongeveer 100 winkels en ruim 750 parkeerplaatsen is winkelcentrum Dukenburg een belangrijk stadsdeelcentrum voor Nijmegen. Het winkelcentrum kent een zeer divers winkelaanbod. Naast diverse speciaalzaken zijn er tevens een groot aantal landelijke ketens (zoals Hema, Etos, Zeeman, Bakker Bart, Kruidvat, Action, Albert Heijn, etc.) in het winkelcentrum gevestigd.

Winkelcentrum Dukenburg wordt thans grondig gerenoveerd, hetgeen een positieve uitstraling heeft. Dit heeft geleid tot bijvoorbeeld de terugkeer van een vernieuwde en grotere Blokker, een grotere Kruidvat-vestiging en de komst van een Albert Heijn XL.

LIGGING/BEREIKBAARHEID
Winkelcentrum Dukenburg is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uniek, bus- en treinstation Dukenburg liggen namelijk direct aan het winkelcentrum en staan in verbinding met Centraal Station Nijmegen en omliggende wijken. Per auto is het winkelcentrum zeer goed te bereiken door de directe aansluiting op de Rijkswegen A15 (Tiel – Rotterdam), A73 ( Nijmegen – Venlo) en A50 (Arnhem – Eindhoven).

VLOEROPPERVLAKTE
Het pand heeft een totale vloeroppervlakte van circa 84 m², en is als volgt verdeeld:
• Winkelruimte - circa 63 m²
• Kantoorruimte - circa 9 m²
• Opslag-/personeelsruimte - circa 12 m²

BESTEMMING
Detailhandel. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Nijmegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
In overleg - mogelijkheid is casco of in huidige staat (inventaris overnemen)

VRAAGPRIJS
€ 300.000,- k.k.

VVE KOSTEN
De VvE kosten bedragen circa € 8.000,- per jaar.

RENOVATIEKOSTEN
De renovatie kosten bedragen totaal € 22.866,- excl. BTW. De eerste twee betalingen hebben al plaatsgevonden. De per overdrachtsdatum nog niet vervallen renovatietermijnen komen in mindering op de koopprijs.

AANVAARDING
In overleg

KOOPOVEREENKOMST
Standaard NVM koopakte BOG - Appartementsrecht.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 300.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
84 m²
Verkoopvloeroppervlakte
63 m²
Perceel
84 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum, in woonwijk en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
750 overdekte parkeerplaatsen

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zwanenveld 9049

€ 300.000 k.k.