Couwenbergstraat 150 a 6535 RX Nijmegen

€ 39.900 k.k.

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een drukbezochte kiosk van ca. 25 m2 v.v.o. met een ruime vliering. De kiosk bestaat al meer dan 65 jaar en de afgelopen 30 jaar heeft er altijd een bloemenzaak in gezeten. De kiosk ligt op een goede zichtlocatie tegenover supermarkt Jumbo en drogisterij Kruidvat. In de directe omgeving zijn diverse landelijke en lokale winkels gevestigd. De kiosk wordt in de huidige staat opgeleverd incl. alle voorzieningen zoals zonnewering, systeemplafond, basis verlichting, tegelvloer en eigen meteraansluitingen. De kiosk biedt diverse mogelijkheden qua verkoop zoals bloemen, tijdschriften, kranten, vis, groenten, versnaperingen, souvenirs. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om producten uit te stallen op het aansluitend buitenterrein van de kiosk. De kiosk gelegen aan de Couwenbergstraat ligt centraal en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein dat naast de kiosk is gesitueerd. Tevens is de kiosk goed bereikbaar voor voetgangers en fietsers.

Frontbreedte:
Circa 3 meter.

Vloeroppervlakte:
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 25 m² v.v.o..

Bestemming:
Het object is volgens de plankaart voor ‘’Enkelbestemming – Centrum’’ aangewezen zijn bestemd voor – Kiosk. Een gebouw, al dan niet met een (gebouwd) terras, van beperkte omvang, veelal geplaatst in de openbare ruimte, gericht op het ter plaatse aan passanten te koop aanbieden van producten zoals souvenirs, kranten, tijdschriften, bloemen en planten, vis, groenten, versnaperingen, niet-alcoholische en licht alcoholische dranken, rookwaren, e.d.

Koopprijs opstalrecht:
€ 39.900,- k.k.

Erfpacht:
• € 5.476,80 per jaar

Recht van opstal:
Er dient een overeenkomst te worden afgesloten met de gemeente Nijmegen m.b.t. een zakelijk recht van opstal voor 10 jaar voor het in eigendom hebben van de kiosk met alle toebehoren.

Oplevering:
De kiosk wordt in huidige staat opgeleverd.

Aanvaarding:
In overleg

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Bijzonderheden:
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan eigenaar van het gebouw, maar ook bij de gemeente Nijmegen i.v.m. standplaatsvergunning, exploitatievergunning en eventuele erfpacht.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 39.900 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Erfpacht en opstal (á € 5.476,00 per jaar)

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
25 m²
Verkoopvloeroppervlakte
25 m²
Breedte gevel
3 m
Perceel
25 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
50 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Couwenbergstraat 150 a

€ 39.900 k.k.