Molenstraat 16 I 2201 KZ Noordwijk (ZH)

€ 16.000 /jr

Omschrijving

Nabij het centrum van Noordwijk-Binnen gelegen courant en licht winkelpand met een oppervlakte van circa 80 m² en een breed etalage front. Het pand heeft ruime bestemmingsmogelijkheden en er is volop parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Algemeen
De aangeboden winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 80 m² met uitstekende presentatiemogelijkheden door de grote etalage van ongeveer 7 meter breed. De winkel kent een nette afwerking, is voorzien van verlichting, verwarming, een fraaie laminaatvloer, een toilet en een pantry. Door de ligging nabij het centrum van Noordwijk-Binnen heeft u op deze locatie het beste van twee werelden. Zo beleeft u enerzijds de 'reuring' van deze locatie in combinatie met een aantal speciaalzaken die ook aan de Molenstraat gevestigd zijn. Anderzijds biedt deze locatie prima (gratis) parkeermogelijkheden in de nabijheid van het pand.

Extra bedrijfs- werkruimte ‘bijhuren’
Het behoort tot de mogelijkheden om aansluitend aan de winkel een bedrijfs- werkruimte, die voor legio doeleinden geschikt is, bij te huren. De bedrijfs- werkruimte biedt een zee aan ruimte, is circa 200 m² groot en is vanuit de winkel middels een schuifdeur bereikbaar. Deze ruimte kan uiteraard dienstdoen als opslagruimte maar ook als verkoopruimte, werkplaats of stallingsruimte. Thans zijn er in deze ruimte een aantal toiletten en een keukenblok aanwezig. Tevens zijn er nog een tweetal afgescheiden ruimtes gecreëerd die als kantoortje in gebruik zijn geweest. De ruimte wordt verwarmd middels een heater en is aan de voorzijde voorzien van grote schuifdeuren waardoor er bijvoorbeeld ook eenvoudig auto’s naar binnen gereden kunnen worden. Vóór de schuifdeuren is nog een open plaats van circa 30 m² ten behoeve van het laden en lossen of parkeren.

Huursom bedrijfs- werkruimte en gecombineerde verhuur
De huursom voor de bedrijfsruimte bedraagt € 17.500,= per jaar (exclusief energiekosten) Wordt de winkel in combinatie met de bedrijfsruimte gehuurd dan geldt een huursom voor het totaal van € 30.000,= per jaar (exclusief energiekosten) waarbij opgemerkt dient te worden dat er dan geen apart toilet en pantry in de winkelruimte aangebracht zal worden.

Bestemming
De bestemming ter plaatse van dit pand is ‘Gemend’ wat betekent dat een groot aantal verschillende type bedrijven/winkels zich op deze locatie kunnen vestigen. Naast detailhandel zijn ook dienstverlenende bedrijven, kantoren en maatschappelijke voorzieningen op deze locatie toegestaan.

Al met al
Al met al biedt dit lichte en courante winkelpand (mede door de ruime bestemming) ontzettend veel mogelijkheden en is het dus ook geschikt voor ondernemers die naast een echte winkelfunctie ook behoefte hebben aan opslag- en/of werkruimte. Door de ligging nabij het centrum van Noordwijk-Binnen leent het pand zich uitstekend voor een speciaalzaak of een bedrijf dat verkoop met productie en/of reparatie combineert.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 16.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²
Verkoopvloeroppervlakte
80 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 16 I

€ 16.000 /jr