Kerkstraat 49 - 51 2201 KL Noordwijk (ZH)

€ 63.500 /jr

Omschrijving

UNIEKE KANS! Ca. 355 m² winkel- kantoor- praktijkruimte in de gezellige dorpskern van Noordwijk-Binnen. Dit schitterende bedrijfspand (voormalige Rabobank) is uitstekend geoutilleerd en biedt de mogelijkheid voor ongeveer 45 meter etalageruimte.
Schitterend kantoorpand, met ruime bestemmingsmogelijkheden, aan de Kerkstraat 49-49A en 51 in Noordwijk-Binnen. Dit voormalige bankgebouw (Rabobank) in de gezellige winkelstraat van Noordwijk-Binnen is uitermate goed geoutilleerd en biedt door haar royale afmeting van circa 355 m² vloeroppervlak een zee aan werkruimte, een zevental kantoorkamers, een sanitaire ruimte en een kantine. Het spreekt voor zich dat bij een gebruik als praktijkruimte de kantoorkamers als behandelkamer gebruikt kunnen worden.
Het bestemmingsplan ter plaatse staat naast een gebruik als kantoorruimte, ook winkelruimte, maatschappelijke doeleinden en dienstverlening toe.
Door de gunstige situering van het pand met de naastgelegen passage en de voorgevel aan de Kerkstraat en de achtergevel aan het Kloosterplein zit uw bedrijf van alle kanten 'In the Picture'. Thans is een groot gedeelte van de ramen op professionele en fraaie wijze 'beplakt'. Indien gewenst is, na het verwijderen van de aangebrachte stickers, een etalage beschikbaar met een lengte van circa 45 meter! Opgemerkt dient verder nog te worden dat het ruime Kloosterplein aan de achterzijde enerzijds veel parkeerruimte biedt en anderzijds veel gemak bij bijvoorbeeld het laden en lossen.
De gemoedelijke Kerkstraat biedt tezamen met 'De Keuvel' en de omliggende straten een grote diversiteit aan bedrijvigheid waar naast het winkelbestand ook de nodige restaurants gevestigd zijn. Voor wat betreft de winkels kan gesteld worden dat dit een mix betreft van landelijke filiaalbedrijven en lokale ondernemers!
Al met al kan gesteld worden dat er hier sprake is van een modern, prachtig gelegen en heerlijk royaal bedrijfspand met ruime bestemmingsmogelijkheden. We zijn dan ook op zoek naar een ondernemer die de sfeer van het centrum van Noordwijk-Binnen kan waarderen en daarnaast prijs stelt op goede parkeerfaciliteiten en een fraaie uitstraling van zijn of haar bedrijf!
Bouwjaar: omstreeks 1996, enkele jaren geleden is het onroerend goed volledig gemoderniseerd.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 alsmede de Provinciale weg N206.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Diverse bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het object.

LOCATIE / LIGGING
Winkelcentrum
Woonomgeving

LOCATIE / VOORZIENINGEN
Snelwegafrit
Op 5000 m of meer

Afstand tot NS Station
Op 5000 m of meer

Winkel voorziening
Op minder dan 500 m

OPPERVLAKTE/INDELING
De commerciële ruimte heeft in totaal een oppervlakte van ca. 355 m² en is geheel op de begane grond gelegen.
Frontbreedte: 45 meter.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Betaald parkeren op openbaar terrein in de directe omgeving.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat.
HUURPRIJS
€ 63.500,00 per jaar.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.

HUURTERMIJN
5 jaar + telkens 5 optiejaren.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de (eventueel) hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Basis Bedrijfshuisvesting B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Noordwijk
Sectie: F
Nummer: 5652 A1
BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Basis Bedrijfshuisvesting B.V.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 63.500 per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
355 m²
Verkoopvloeroppervlakte
355 m²
Breedte gevel
45 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 49 - 51

€ 63.500 /jr