Rederijkersplein 5 2203 GB Noordwijk (ZH)

€ 19.500 /jr

Omschrijving

Courante en gunstig gelegen winkelruimte (die ook als praktijk- of kantoorruimte gebruikt mag worden) in het buurtwinkelcentrum aan het Rederijkersplein te Noordwijk. De ruimte krijgt nog een opknapbeurt en is daardoor per 1 maart a.s. gebruiksklaar.

Algemeen:
Het betreft hier een heerlijk lichte, courante en gunstig gelegen winkelruimte die, conform het bestemmingsplan, ook als praktijk- of kantoorruimte in gebruik genomen mag worden. De ruimte zal in ‘casco plus’ staat opgeleverd worden. De oppervlakte bedraagt in totaal circa 90 m², door het aanbrengen van een toilet en en pantry zal de verkoop oppervlakte circa 80 m² bedragen. Het pand is gelegen in het buurtwinkelcentrum aan het Rederijkersplein (woonwijk Boerenburg) te Noordwijk-Binnen. De ruimte maakt deel uit van een winkelstrip, die voor een groot gedeelte in gebruik is bij de supermarkt Lidl. De strip is gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementengebouw. De gratis parkeermogelijkheden zijn prima en door het brede front van de winkelruimte zijn de presentatiemogelijkheden uitstekend. Het pand krijgt eerst nog een opknapbeurt alvorens het medio maart betrokken kan worden door de nieuwe huurder. Als vanzelfsprekend zal de ruimte voorzien zijn van een toilet, een pantry en verwarming. Door de uit te voeren werkzaamheden zal er na de verbouwing sprake zijn van een lichte, moderne en frisse ruimte waar u uw winkel, kantoor danwel praktijk kunt vestigen.

Bijkomende kosten:
De genoemde huursom is exclusief B.T.W. en exclusief de energiekosten. Er worden geen servicekosten bij de huurder in rekening gebracht.

Huurovereenkomst:
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor winkelruimte, aangenomen dat de ruimte als winkel in gebruik wordt genomen.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming:
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan. (zie bijlage)

Algemeen:
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders. bedragen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 19.500 per jaar
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
80 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rederijkersplein 5

€ 19.500 /jr