Dorpsstraat 42 2211 GD Noordwijkerhout

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

ALGEMEEN:
Dit unieke beeldbepalende winkelpand dateert uit circa 1850 en heeft met de voorheen nabijgelegen stal en korenmolen jarenlang dienst gedaan als bakkerij. Het is aan de Dorpsstraat een van de weinige panden die herinnert aan de oorspronkelijke dorpsbebouwing en levert een bijdrage aan het (historische) beeld en herinnert aan de historische ontwikkeling van Noordwijkerhout.

Het pand is gelegen op de grens van het kernwinkelgebied in Noordwijkerhout gelegen en bestaat uit ca. 119 m² winkel-, -praktijkruimte welke ook geschikt is voor dienstverlenende bedrijven of maatschappelijke voorzieningen.

In de directe omgeving bevinden zich diverse (lokale) zelfstandig detaillisten en verder zijn in het centrum tevens landelijke ketens zoals Lidl/Kruidvat/Digros/Albert Heijn/Hema etc. gevestigd. Parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig in de achter de winkel gelegen parkeergarage Coremolen of in de directe omgeving als wel in nabijgelegen parkeergarage Victoriberg.

INDELING:
Het vloerniveau van het pand is lager dan het maaiveldniveau van de Dorpsstraat en wordt overbrugd middels een brede trap die uitkomt op een klein terrasje. Dit terrasje is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een buitenpresentatie of om ingericht te worden als gezellige buitenruimte.

Entree van dit karakteristieke pand middels een loopdeur in het midden van de voorgevel voorzien van een kleine tochtsluis.
Mooie overzichtelijke winkelruimte voorzien van prachtig balkenplafond en houten vloerdelen. Halverwege de winkel een haardpartij.
Aan de achterzijde een halletje met dames- en herentoilet, een dagverblijf c.q. magazijnruimte voorzien van keukenblokje en twee nooduitgangen.

OPPERVLAKTE:
Ca. 119 m² VVO. Er is een NEN2580 meetrapport beschikbaar.

VOORZIENINGEN / OPLEVERINGSNIVEAU:
De ruimte wordt casco verhuurd, oplevering in de huidige staat:
- verwarming middels radiatoren;
- dames- en herentoilet;
- keukenblokje met spoelbak;
- gedeeltelijke verlichting.

Aanwezige voorzieningen worden eenmalig door verhuurder aan huurder ter beschikking gesteld maar maken geen deel uit van het gehuurde.

BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Centrum Noordwijkerhout" heeft het pand de bestemming 'Centrum'. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven én maatschappelijke voorzieningen.

PARKEREN:
Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving in zowel de achtergelegen parkeergarage Coremolen, de directe omgeving of parkeergarage Victoriberg.

HUURPRIJS:
€ 1.250,= per maand exclusief BTW.

OPLEVERING:
In overleg.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een termijn van 5 jaar + 5 optie jaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING:
Per maand vooruit.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model winkelruimte in de zin van art. 7:290 BW, met bijbehorende algemene bepalingen, zoals door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 is vastgesteld en op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1850

Oppervlakten

Oppervlakte
119 m²
Verkoopvloeroppervlakte
119 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 42

€ 1.250 /mnd