• Onder bod

Dorpstraat 15-17 6361 EJ Nuth

€ 275.000 k.k.

Omschrijving

Centraal in Nuth gelegen authentiek woon-winkelobject uit 1922 met potentiële begane grond woonsituatie door reeds aanwezige badkamer en keuken en eveneens een badkamer en een veelvoud aan (slaap)kamers verdeeld over de overige verdiepingen, grote hoge en verlengde garage, riante diepe tuin aan de achterzijde en ontzettend veel mogelijkheden door de in totaal ca. 1500 m2 inhoud.

Souterrain:

Vrijwel volledig onderkelderde situatie onder het winkelpand met daardoor ruime opslag/provisie mogelijkheden met een prima werkbare hoogte van ca. 2,08 m. De keldertoegangsdeur is aanwezig in de garage.

Begane grond:

De woning heeft aan de voorzijde een tweetal entrees, de winkelentree (huisnummer 15) en de woning entree (huisnummer 17).

De winkelentree is vanaf de voorzijde gezien aan de linkerzijde gelegen met toegang tot de voorste winkelruimte met meterkast opstelling (eigen dubbele dag- en nacht draaischijfmeter en automatische groepenkast) en met vervolgens een extra tweede ruimte/kamer en toegang naar de hal.

Via deze hal is er vervolgens toegang tot het toilet met fonteintje, de garage, de keuken van de begane grond welke is voorzien van een oven en vierpits elektrisch fornuis, afzuigkap en via de keuken is er vervolgens toegang tot de begane grond badkamer welke is voorzien van een douchecabine en hier zijn witgoed aansluitingen voorzien.

De tweede entreehal, gelegen in het middelblok van de woning biedt de traptoegang naar de bovenverdieping en tevens toegang tot de royale garage die voorzien is van een elektrische rolluikpoort, meterkast (tweede dag- en nachttarief draaischijfmeter en wederom automatische groepenkast). Tevens is de garage de opstelplaats van de boiler voor het winkeldeel (Inventum | huur via Volta).

Eerste verdieping:

Via overloop is er toegang tot momenteel één slaapkamer, echter ook op deze verdieping zijn er meerdere (slaap)kamers aanwezig, dan wel te realiseren.
De woonkamer | eetkamer is verdeeld over de breedte van de woning en beslaat daarmee ook een van oudsher aanwezige extra kamer.

Er resteert op deze verdieping nog een kantoor, ruim toilet met fonteintje en tevens is op deze verdieping een keuken aanwezig, welke is voorzien van een kunststof werkblad, elektrische oven, afzuigkap met afvoerkanaal en vaatwasser.

De tweede keuken verschaft toegang tot het dakterras met trap naar de tuin.

Eveneens via de overloop toegang tot de tweede badkamer, welke is voorzien van een ligbad en een wastafel en uitgerust met witgoedaansluitingen.

Tweede verdieping:

Middels vaste trap vanaf overloop bereikbare tweede verdieping. Biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en een ruime potentiële tweede (woon)kamer. In deze (woon)kamer is er wederom een vaste trapopgang naar de derde verdieping.

Derde verdieping:

Riante zolderruimte door de nokhoogte van ca. ± 2,37 m, welke momenteel als provisieruimte/opslagruimte wordt gebruikt, maar zelfs prima als alternatieve (hobby)ruimte geschikt is. Opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha Quinta | eigendom | 2008) en de boiler (Remeha Qua Pro | eigendom | 2008).

Tuin | perceel:

Groene tuin ideaal gelegen op het zuidwesten met daardoor de avondzon, verder veel privacy, toegankelijk via de garage en het dakterras middels trappen. In de tuin is er geschakeld aan de gevel nog een compacte tuinberging aanwezig.

Bestemming:

Binnen de gemeente Beekdaelen heeft volgens het vigerende bestemmingsplan (Kern Nuth) dit object de bestemming 'Centrum', waarbij de aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden, kleinschalige kantoren (met een bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 150 m²), consumentverzorgende en kleinschalige ambachtelijke bedrijfje, maar vooral ook is wonen voor het geheel direct toegestaan.

Gesplitste dubbele bewoning op huisnummer 15 (winkel) én 17 (woonhuis) is volgens het bestemmingsplan niet direct toegestaan, wel bewoning als een geheel.

Bijzonderheden:

Royale karakteristieke jaren twintig woning gelegen in de charmante oude dorpskern van Nuth, voorzien van dakisolatie in het (medio 1987) vernieuwde pannendak. Verder zijn er al grotendeels kunststof kozijnen aanwezig met dubbel glas (in hoofdzakelijk de woning), maar met name de winkelruimte is nog uitgevoerd in houtenkozijnwerk met tevens nog enkel glas. Een woon-winkelobject dat door zijn omvang een gigantische potentie heeft, maar nog de nodige renovatie verdiend.

Er is reeds op voorhand een bouwkundig rapport aanwezig van het gehele object in opdracht van verkoper opgesteld.

Metrage:

Er is een meetrapport aanwezig waarin alle ruimten en metrages zijn gemeten conform NEN2580. Deze metrages zijn voor deze aanmelding als totaal gehanteerd. In overleg met gemeente zal een nieuwe eigenaar moeten bespreken welk gedeelte bedrijfsmatig kan en mag worden benut.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten

Oppervlakte
277 m²
Verkoopvloeroppervlakte
277 m²
Perceel
460 m² (in units vanaf 277 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 0 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum, in woonwijk en landelijk gebied
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpstraat 15-17

€ 275.000 k.k.