Deurningerstraat 5 7571 BA Oldenzaal

€ 199.000 k.k.

Omschrijving

Ondernemersdroom? Dit te renoveren winkelpand staat te koop in de Deurningerstraat en je kunt er ook nog eens boven wonen! Om de bovenwoning voor bewoning gereed te maken, zullen er wel een groot aantal aanpassingen dienen te worden verricht.

Heb je geen ondernemersdroom? Mogelijk kan het gehele object ook verbouwd worden tot een woning (zie visualisaties - woning / winkel). Over deze en andere mogelijkheden of bestemmingen adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Oldenzaal.

Indeling:
Het object is thans in gebruik geweest als winkelruimte met een magazijnruimte op de verdieping. De verdieping is inpandig bereikbaar middels een vaste trap aan de achterzijde van de winkelruimte. De verdieping beschikt over een eenvoudige pantry en toiletruimte. De zolderberging is via een vaste trap bereikbaar. Op het platte dak boven de eerste verdieping zou eventueel een buiten van ca. 5 m² gerealiseerd kunnen worden.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 130 m² en is als volgt onderverdeeld:

ca. 55 m² winkelruimte (begane grond).
ca. 55 m² magazijnruimte (eerste verdieping).
ca. 20 m² zolderberging (tweede verdieping).

* De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object zal worden verkocht en geleverd 'as-is, where is', dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

Bestemmingsplan:
Op de locatie geldt het bestemmingsplan "Binnenstad" met als enkelbestemming "Centrum - Kernwinkelgebied" (zie brochure). De voor "Centrum - Kernwinkelgebied" aangewezen objecten zijn o.a. bestemd voor detailhandel en dienstverlening. Over andere mogelijkheden of bestemmingen adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Oldenzaal.

Locatie:
Het object is gelegen nabij het gerenoveerde St. Plechelmusplein en de nabij gelegen winkels zijn o.a. Blanc Hair & Make-up, Ultimo, Speelgoedwinkel Oldenzaal, Telecombinatie Oldenzaal en Honkie Tonkie. Op enkele meters afstand begint de Grootestraat, die in verbinding staat met de Grote Markt (horeca), winkelcentrum "De Driehoek" en winkelcentrum "De Vijfhoek".

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar door haar ligging in het stadscentrum van Oldenzaal, zowel voor eigen vervoer als openbaar vervoer. Het NS-/Busstation is op circa 10 minuten loopafstand van het centrum van Oldenzaal gelegen. De winkelruimte is bereikbaar voor auto- en vrachtverkeer t.b.v. laden en lossen.

Parkeren:
In de omgeving zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig. De Ganzenmarkt is op circa 1 minuut loopafstand gelegen. Ook is parkeren mogelijk in de nabijgelegen parkeergarage onder winkelcentrum "De Driehoek".

Vraagprijs:
€ 199.000,- k.k.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak om ter plaatse te gaan kijken en om de verdere mogelijkheden te bespreken!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 199.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Verkoopvloeroppervlakte
130 m²
Breedte gevel
5,5 m
Perceel
88 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Deurningerstraat 5

€ 199.000 k.k.