Arendshof 96 4901 LK Oosterhout (NB)

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen in het overdekte winkelcentrum Arendshof. De winkelruimte ligt nabij welbekende landelijke ketens zoals: HEMA, So Low, Van Os lederwaren en TUI. De winkelruimte ligt aan het Arendsplein waar een grootschalige ontwikkeling gepland staat in de toekomst. In de beoogde plannen wordt het Arendsplein een nieuwe groene verblijfsplek van de binnenstad. De plannen zijn om een drietal woontorens te ontwikkelen die welgeteld 154 woningen moeten opleveren. Tevens zal in de toekomst het gemeentehuis van Oosterhout naar dit gedeelte van de stad komen. Na realisatie van de beoogde plannen, ligt onderhavige winkelruimte op een zeer prominente plek waar wonen en werken samenkomen.

Object
De winkelruimte bestaat uit circa 285 m² op de begane grond, er is ook een zolder aanwezig. De winkelruimte is voorzien van een tweetal dubbele entree deuren. Achterin de winkelruimte is een aparte ruimte waar een toilet en pantry aanwezig is. De winkelruimte is voorzien van plafond- en vloerafwerking, ook zijn er diverse verlichtingselementen aanwezig. De winkelruimte is direct gelegen aan het Arendsplein en heeft diverse raampartijen aan de straatkant, hierdoor heeft de winkelruimte een hoge attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep met toilet en pantry opstelling en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Er bevindt zich ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving, waaronder de parkeergarage Arendshof die in het overdekte winkelcentrum uitkomt.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
285 m²
Verkoopvloeroppervlakte
285 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,77

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Arendshof 96

Prijs n.o.t.k.