Molenstraat 25 5341 GA Oss

€ 32.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte is gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Oss recht tegenover het Titus Brandsma College en met aangrenzend diverse horecagelegenheden zoals Grieks Restaurant Delphi, Restaurant Pardon, Espresso EnZo, ijssalon Venezia en Tokyo Express.

De ruimte was jaren in gebruik bij Hobby- en kunstenaarswinkel De Kwast. De locatie 'met de grootste etalage van Oss' is als zodanig zeer herkenbaar te noemen en met de huidige plannen tot een volledige herontwikkeling van de voormalige V&D zal de locatie nog beter worden.

Object
De commerciële ruimte is gelegen in de plint van een appartementencomplex en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 370 m² op de begane grond en een kelderruimte van circa 45 m². De winkel heeft aan de zijde van de Molenstraat een winkelfront van ruim 20 meter!

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco verhuurd. De huidige voorzieningen zoals o.a. systeemplafond met verlichting, meterkast, keuken, toiletgroep worden 'om niet' aan huurder ter beschikking gesteld.

Parkeren
In de directe omgeving zijn uitstekende (betaalde) parkeervoorzieningen. Men kan aan de Molenstraat parkeren en op 100 meter afstand is het parkeerterrein Jurgensplein gesitueerd met ruim 200 parkeerplaatsen.

Diversen
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Centrum-Oss-2013' en heeft hierin de bestemming 'Kernwinkelgebied' en is als zodanig bestemd voor detailhandel, horeca tot en met categorie 3 en publiekgerichte dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 32.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 45.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakten

Oppervlakte
415 m²
Verkoopvloeroppervlakte
370 m²
Breedte gevel
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,93

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 25

€ 32.000 /jr