Molenstraat 13 5341 GA Oss

€ 1.350 /mnd

Omschrijving

Locatie
Onderhavige ruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Oss. In de directe omgeving bevinden zich fraaie winkels van exclusieve herenkleding Wolf en exclusieve dameskledingzaak Flow, IJssalon Venzia (Alessandro), koffiespeciaalzaak Espresso Enzo en lunchzaak Lekker Vertrouwd. De locatie is als zodanig goed en sfeervol te noemen. De locatie recht tegenover de entree van het voormalige winkelwarenhuis V&D waarmee recent met de sloop is gestart, is TOP! Met de ontwikkeling van het Walkwartier () komt deze winkel straks recht tegenover de ingang van dé ontmoetingsplek 'Het Warenhuis' te liggen en zal de locatie nog beter worden.

Object
Het betreft de winkelruimte c.q. ruimte voor publieke dienstverlening op de begane grond van in totaal circa 88 m². Het object maakt onderdeel van een Gemeentelijk monument en is voorzien van een fraaie en herkenbare gevel in het Osse stadscentrum.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco+ aangeboden en als zodanig voorzien van eigen meterkast, toiletruimte, keukenopstelling, cv-ketel en radiatoren en verlichting. De aanwezige spiegels, kappersstoelen en wasstoelen worden door de vertrekkend huurder ter overname aangeboden.

Parkeren
Aan de Molenstraat zelf zijn openbare (betaalde) parkeerplaatsen en het parkeerterrein Anton Jurgensplein is op circa 100 meter gelegen.

Diversen
Het object is naar opgave van de gemeente Oss gelegen in het vigerende bestemmingsplan “Centrum-Oss-2013” en heeft hierin de bestemming Kernwinkelgebied (KWG) en is als zodanig bestemd voor detailhandel en publiek gerichte dienstverlening. Horeca is niet gewenst bij verhuurder. Een kopie bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten

Oppervlakte
88 m²
Verkoopvloeroppervlakte
88 m²
Breedte gevel
5,6 m
Perceel
443 m² (in units vanaf 88 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 13

€ 1.350 /mnd