Heschepad 89 5341 GS Oss

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

Commerciële ruimte gelegen aan het kernwinkelgebied van Oss. In de directe omgeving zijn diverse openbare parkeerterreinen gesitueerd, waardoor de bereikbaarheid goed te noemen is. Het brede front biedt voldoende mogelijkheden voor exposure en maakt het mogelijk om producten te etaleren.

Oppervlakte: Ca. 130 m² verhuurbaar vloeroppervlak.

Plaatselijk bekend als Heschepad 91 te Oss (5341 GS). Kadastraal bekend als: gemeente Oss, sectie E, Nummer 6974, Appartementsindex 1 (gedeeltelijk).

In het bestemmingsplan "Centrum-Oss-2013" is de locatie bestemd als "Centrum - Kernwinkelgebied". Deze bestemming omvat zowel detailhandel als horeca en ook publiekgerichte dienstverlening waardoor er ruime gebruiksmogelijkheden zijn.

Omgeving
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Oss. In de nabije omgeving zijn onder andere Livera, Houtbrox Outlet, Hema, Rabobank, Emté, HT Sports, Schoenmode Erren-Ekstijn, Van Boxtel Hoorwinkel, Ekoplaza en een uitgebreid aantal andere lokale ondernemers gevestigd.

Bereikbaarheid / Parkeren
Door de ligging in het stadshart van Oss zijn er in de nabijheid voldoende openbare parkeerplaatsen gesitueerd. Oss is gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen aan twee belangrijke verkeersaders, zijnde de A50 (Eindhoven-Nijmegen) en A59 (Oss - 's-Hertogenbosch). Het centrum is vanaf deze snelwegen bereikbaar binnen enkele autominuten.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Nabij het complex bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en daarnaast beschikt de stad over een NS treinstation.

Indeling / Opleveringsniveau
Commerciële ruimte met toilet en pantry.

De commerciële ruimte is voorzien van een betonvloer met vloercoating, systeemplafonds met o.a. TL verlichting en airconditioning. In de huidige hoedanigheid is de commerciële ruimte voornamelijk geschikt als winkelruimte.

Huurprijs
€ 100,- per m² excl. BTW per jaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Verkoopvloeroppervlakte
130 m²
Breedte gevel
25 m
Perceel
130 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,95

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heschepad 89

€ 100 /m²/jaar