Frankenweg 39 en 51 5349 AP Oss

€ 379.000 k.k.

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte ligt op de woonboulevard van Oss pal aan de entree tussen vestigingen van Jysk en Boonman Bedden. Komende vanaf de A50/A59 uit de richting ‘s-Hertogenbosch of Nijmegen volgt u afslag Oss Oost (afslag 16) en onder aan de afslag de Graafsebaan richting Oss (N329-Weg van de Toekomst). Ter hoogte van de kruising met de Julianasingel ziet u aan de linkerkant de woonboulevard.

Object
De winkelruimte is thans nog in gebruik bij Oosterse Meubelen, maar komt in verband met een verhuizing naar het centraal magazijn elders in Oss, voor de verkoop beschikbaar.

De winkelruimte omvat een tweetal appartementsrechten verdeeld over twee bouwlagen. Het bestaat uit circa 250 m² op de begane grond en circa 225 m² op de (betonnen) verdieping, alsmede een magazijn/goederenontvangst van 65 m² op de begane grond (totaal circa 540 m²). De verdiepingsvloer heeft een maximale vloerbelasting van 400 kg/m².

Opleveringsniveau
De winkel is volledig als nieuw afgewerkt en feitelijk zonder noemenswaardige investeringen te betrekken. Het opleveringsniveau omvat onder meer een meterkast met eigen gas- , water- en elektra-aansluiting, brandmeldinstallatie, rookmelders, alarminstallatie voorzien van bewegingssensoren, gietvloer, gasheaters (Universum), brandslanghaspel, noodverlichting, keuken voorzien van close-in-boiler en koelkast, AWB c.v.-ketel en radiatoren (kantoor). De magazijnruimte is voorzien van betonvloer, handmatig bedienbare overheaddeur, TL-armaturen en separaat bedieningspaneel voor het alarm.

De aanwezige verlichting in de winkel wordt ter overname aangeboden.

Parkeren
Direct voor de deur en rondom de gehele woonboulevard zijn ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden op het gemeenschappelijke parkeerterrein.

Bestemming
Het object heeft de bestemming "perifere detailhandel: woonthemacentrum" en is als zodanig bestemd voor perifere detailhandel in de vorm van een themacentrum, voor zover het betreft woninginrichting (meubels, vloerbedekking, woningstoffering (tapijten en gordijnen) zonwering en verlichting (als het betreft de verkoop van verlichtingsartikelen als ondergeschikt onderdeel van een winkel op het gebied van woninginrichting)), sanitair en keukens, tuinmeubelen, met dien verstande dat het bedrijfsvloeroppervlak per vestiging tenminste 1.000 m² moet bedragen. In afwijking hierop mag ten hoogste 10% van het totale bedrijfsvloeroppervlak van het woonthemacentrum bestaan uit vestigingen met een bedrijfsvloeroppervlak van tenminste 500 m², inpandige ondersteunende horecavoorzieningen tot een totaal bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 500 m². N.B. een kopie van het bestemmingsplan is op verzoek verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 379.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
540 m²
Verkoopvloeroppervlakte
475 m²
Breedte gevel
30 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Perifere detailhandelsvestigingen en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Frankenweg 39 en 51

€ 379.000 k.k.