Walplein 10 5341 ED Oss

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een fraaie winkelruimte gelegen aan de Walplein 10-12 te Oss. Het object is thans in gebruik door de winkelformule Bart Smit.

Oppervlakte :
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 364 m² VVO op de begane grond.

Het totale perceel is groter, waardoor er de mogelijkheid bestaat om tot een winkelruimte van ca. 500 m² begane grond + ca. 500 m² op de verdieping te komen.

Door het toepassen van een moderne vliesgevel en een frontbreedte van 6 meter is sprake van een hoge attentiewaarde met optimale reclamemogelijkheden.

De frontbreedte bedraagt ca. 6 meter.

Ligging en omgeving :
Oss ( ca. 58.000 inw.) is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. Het is de hoofdplaats van de gemeente Oss. De stad speelt een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad.

Het stadscentrum Oss heeft een goed bereikbaar en compact centrum met in een straal van 300 meter een grote variatie winkels en horeca (Heuvel, Heuvelstraat en het Walplein). Het centrum heeft een sterke regiofunctie, een groot cultureel aanbod en grote publieksevenementen zoals kermis, Fantastival, Zandsculpturenfestival Brabant, MuzeMisse, Winterland etc. Dat maakt het een levendig centrum, dat bovendien kan rekenen op een sterke koopkrachtbinding met het omliggende gebied.

Naast diverse lokale winkeliers is ook de landelijke filiaal bedrijf zoals, HEMA, Only, Ziengs, en anderen in de omgeving gevestigd. Het object is direct naast de fraaie Rituals winkel gesitueerd.

Bereikbaarheid :
Het centrum van Oss is perfect bereikbaar, zowel met het eigen- als openbaar vervoer. Het object bevindt zich in een voetgangersgebied, waarbij bevoorrading in de ochtend mogelijk is. Door de aanwezigheid van een achteringang is ook bevoorrading vanuit de achterzijde mogelijk.

Parkeermogelijkheden :
Oss beschikt over uitstekende openbare parkeervoorzieningen, gesitueerd op een steenworp afstand van het object. Voor de huurder bestaat de mogelijkheid om direct acht het object te parkeren op eigen terrein.

Voorzieningen :
Het object zal onder andere met de navolgende voorzieningen worden opgeleverd:
– winkelpui met dubbele deuren,
– warmtegordijn entree,
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen,
– pantry/toilet,
– airco units in het plafond.

Huurprijs en betaaltermijn:
Op aanvraag. De huur zal per maand vooruit moeten worden voldaan.

Huurtermijn, verlenging en opzegging :
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

Zekerheidsstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

Model huurovereenkomst:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

Servicekosten en services :
Niet van toepassing.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
364 m²
Verkoopvloeroppervlakte
364 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Walplein 10

Huurprijs op aanvraag