Palmstraat 1 5342 AM Oss

€ 225.000 k.k.

Omschrijving

In een woonwijk gelegen bedrijfsruimte, thans in gebruik als kapsalon, met een oppervlak van ca. 90m2 en buitenruimte aan de voorzijde.

Gelet op het thans geldende bestemmingsplan, achtten wij het haalbaar dat onderhavige ruimte omgezet kan worden naar een woonfunctie. Er is hiervoor reeds een principe verzoek bij de gemeente Oss ingediend. Binnen het huidige bestemmingsplan valt de locatie nu onder de bestemming 'wonen-halfvrijstaand' met functieaanduiding 'dienstverlening'. Deze functieaanduiding houdt het volgende in:
"een bedrijfsmatige activiteit met een uitsluitend of in hoofdzaak dienstverlenende of verzorgende taak al dan niet met een baliefunctie, zoals: uitzendbureaus, reisbureaus, wasserettes, kapsalons, bijkantoren van banken en van sociaal-culturele instellingen, postagentschappen, telefoon-, internet-, telegraaf- en telexdiensten, snelfoto-ontwikkel- en copy-shops, videotheken en autorijscholen".

In Oss kun je uitstekend wonen, werken en recreëren! Oss heeft een bloeiend bedrijfsleven. Alle benodigde (dagelijkse) voorzieningen vind je dan ook in je nabije omgeving. Er zijn diverse (buurt)winkelcentra en er is een compleet stadscentrum met vele winkels. Oss kent vele speelparken en diverse kinderboerderijen. Aan waterpret ontbreekt het ook niet dankzij het bekende Golfslagbad. Maar ook in de omgeving zijn er diverse recreatiemogelijkheden. In de bosrijke, glooiende zuidkant van de stad kun je uitstekend fietsen en wandelen. Aan de noordzijde tref je het uitgestrekte landschap aan van de Maasoevers. Uitgaan kan in een van de vele gezellige cafés, maar ook een avondje theater in De Lievekamp behoort tot de mogelijkheden. En voor wie nog meer cultuur wil, is er het Museum Jan Cunen, een dynamisch museum voor zowel jong als oud.

INDELING
Begane grond: entree, open ruimte met meterkast en bergkast. Achtergelegen ruimte v.v. daglichtkoepels met keuken, technische ruimte met witgoedaansluitingen, toiletruimte en extra bergruimte.

KENMERKEN
- Moderne inrichting;
- Hoogwaardig afwerkingsniveau;
- Nette tegelvloer, gestuucte wanden en plafonds;
- Centrale verwarming/warmwater middels gasgestookte HR-combiketel;
- Dubbele beglazing aanwezig;
- Eigen aansluitingen v.w.b. gas, water en elektra;
- Middels geringe aanpassingen eenvoudig om te zetten naar woonappartement.

Aanvaarding: in nader overleg.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen met één van onze makelaars!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²
Breedte gevel
6,3 m
Perceel
120 m² (in units vanaf 90 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Palmstraat 1

€ 225.000 k.k.