Feiko Clockstraat 131 9665 BH Oude Pekela

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag

Open Dag

  1. Maandag 2 november van 14:00 tot 16:00
  2. Woensdag 11 november van 10:00 tot 12:00

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op dinsdag 17 november 2020, bij inzet en afslag vanaf 11:00 uur, via de website van BOG Auctions.

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 16 november 2020 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

Voor de kijkmomenten op 2 november en 11 november dient u zich vooraf aan te melden bij BVA Real Estate; zie daarvoor de gegevens op de website. van BOG Auctions.

VEILENDE NOTARIS:
Notaris Slagman
Mr. A. Slagman
Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Dit dossier is in behandeling bij de heer G. Veenstra.

OMSCHRIJVING REGISTERGOED:
De winkel met woning, erf en tuin, plaatselijk bekend Feiko Clockstraat 131 te 9665 BH Oude Pekela, kadastraal bekend gemeente Oude Pekela, sectie A nummers 4874 en 4873, tezamen groot negen are en drie en tachtig centiare.

In het hart van het centrum gelegen historisch winkelpand met bovenwoning, garage, diverse bergruimten en ruime tuin. Het betreft hier nadrukkelijk een transformatieobject.

Dit object is gelegen nabij het recent ontwikkelde winkelcentrum "De Helling" van Oude Pekela. Aan de voorzijde is het rustieke vaarwater Pekelerhoofddiep gelegen.

Indeling begane grond:
entree/winkelruimte (76 m²), stookruimte, magazijn (27 m²), doka (11 m²), gang met meterkast, trapopgang en achterentree, kelder, keuken (26 m²), entree/halletje en toilet.
VVO: 175 m².

Indeling verdieping:
ruime overloop, woonkamer (33 m²) met balkon, open keuken (6 m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling (v.v. gaskookplaat, oven, koeler, vaatwasser en afzuigkap), 5 slaapkamers (10, 10, 10, 11 en 15 m²), badkamer en berging. Op de tweede verdieping is een zolderberging aanwezig.
Oppervlakte wonen: 136 m².

Transformatie:
Door de gebruiksmogelijkheden is dit object ideaal geschikt voor transformatie naar bijvoorbeeld woonappartementen op de begane grond met tuin en op de verdieping. Door de diepte van de achtergelegen tuin zijn er mogelijkheden voor bergingen en parkeergelegenheid op eigen grond. Kandidaat koper dient voor eigen rekening en risico zelf onderzoek te doen naar de mogelijkheden van transformatie en dienen ten aanzien van publiekrechtelijke vragen daaromtrent in overleg te treden met het bevoegd gezag van de gemeente Pekela.

Disclaimer:
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Feiko Clockstraat 131 te Oude Pekela (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Vanaf prijs op aanvraag
Veilingdatum
Dinsdag 17 november 2020

Overdracht

Aangeboden sinds
13 oktober 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m²
Verkoopvloeroppervlakte
76 m²
Breedte gevel
10 m
Perceel
983 m² (in units vanaf 175 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 136 m²)

Energie

Voorlopig energielabel
B

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum, in woonwijk en aan vaarwater
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Over deze veiling

BOG Auctions

Datum dinsdag 17 november

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Feiko Clockstraat 131

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag