Koninginnelaan 3 5981 XZ Panningen

€ 65.000 /jr

Omschrijving

Aan de rand van het gezellige centrum van Panningen (op ca. 350 meter afstand gelegen) is dit ruime multifunctioneel te gebruiken (winkel)pand gelegen. Met ruim 23.000 m² winkeloppervlakte vervuld het centrum van Panningen een regionale functie en heeft een stedelijk karakter en een sociaal en cultureel klimaat. Al met al een zeer interessante plek die kansen biedt voor u en uw onderneming.

Indeling:
Vanuit de voorgelegen en bijbehorende eigen parkeerplaats is de winkelruimte toegankelijk. De winkelruimte is ca. 820 m² groot en multifunctioneel te gebruiken.
De winkel is momenteel afgewerkt met diverse lichtarmaturen, een 3-tal airco-units en 2 heaters. Deze installaties mogen gebruikt worden, maar vormen geen onderdeel van de huurovereenkomst. De aluminimum winkelpui is voorzien van dubbele beglazing en elektrische rolluiken, daarnaast zijn “valpennen” aanwezig. De meterkast is uitgebreid met extra groepen en glasvezel is aanwezig.
Naast een kleine kantine met pantry is tevens een toiletruimte aanwezig. Aan de achterzijde ligt een magazijn van ca. 69 m². Bevoorrading kan eventueel via een aparte ingang in het magazijn. In het magazijn is tevens een trapopgang die toegang geeft tot de eerste verdieping waar ca. 143 m² extra ruimte beschikbaar is als magazijn.

Heeft u meer ruimte nodig ? Optioneel zijn multifunctioneel te gebruiken ruimtes in de naastgelegen (kantoor)Villa beschikbaar. 

Omgeving:
Gemeente Peel en Maas is een meer dan regionale plattelandsgemeente in Noord-Limburg. De gemeente is een krachtige zelfbewuste speler als het gaat om zaken als economisch beleid, voorzieningenniveau en woningbouw. Panningen is de grootste woonkern en beschikt over een gezellig en zeer gevarieerd winkelcentrum.
De winkels in Panningen vervullen een regionale functie. Dit komt doordat de omliggende steden elk op een afstand van ruim 20 km zijn gelegen. Het winkelcentrum van Panningen is door deze regionale functie zeer uitgebreid.  Naast de bekende winkelketens, waaronder Hema, Kruidvat, Blokker, Bruna, Intertoys, Bakker Bart, Albert Heijn etc., heeft Panningen nog een groot aantal sfeervolle winkels en boetiekjes. Het winkelcentrum is zeer geschikt voor een middagje shoppen of de dagelijkse boodschappen. In de zomer wordt dit verzorgingsgebied nog eens flink vergroot door de toestroom van toeristen uit de omliggende 30 vakantieparken.

Parkeren:
Het pand beschikt over een eigen parkeerterrein met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Oppervlaktes:
Winkelruimte/showroom: ca. 820 m²
Magazijn begane grond: ca. 69 m²
Magazijn verdieping: € 143 m²
 
Bestemming:
Het pand heeft de bestemming “detailhandel”.
Andere functies mogelijk in overleg en na goedkeuring eigenaar en gemeente.
 
Opleveringsniveau:
Casco, waarbij aanwezige afwerking gebruikt mag worden.
 
Voorbehoud: 
Goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
890 m²
Verkoopvloeroppervlakte
820 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koninginnelaan 3

€ 65.000 /jr