Markt 83 5981 AP Panningen

€ 95.000 /jr € 1.095.000 k.k.

Omschrijving

Midden in het centrum van Panningen aan de markt gelegen zeer ruime multifunctionele commerciële/winkelruimte. De aangeboden ruimte ligt aan de voorzijde aan de hoofdwinkelstraat van het kernwinkelgebied Panningen en aan de achterzijde liggen op eigen terrein meerdere parkeerplaatsen.
Het aan de voorzijde gelegen centrale plein is autovrij en naast het pand ligt aan de ene zijde de Hema en aan de andere zijde het Kruitvat. De overdekte hoofdingang ligt aan de Markt maar de winkelruimte beschikt ook over een 2e zijingang. Deze 2e ingang ligt aan een pad welk de winkelstraat aan de voorzijde verbindt met het aan de achterzijde gelegen parkeerterrein.
Parkeren kan zowel op eigen terrein (ca. 12 parkeerplaatsen) als op de diverse parkeerfaciliteiten in de directe omgeving en rond het centrum (blauwe zone).

Indeling:
Het pand is altijd in gebruik geweest als modewinkel maar voor vele doeleinden geschikt. De winkelruimte loopt vanuit de voorzijde aan de Markt door tot aan het parkeerterrein, bereikbaar vanuit de Bernhardstraat, aan de achterzijde.
Aan de achterzijde van de winkelruimte ligt een magazijnruimte met rolpoort (uitkomende op het parkeerterrein) en een kantoorruimte. Tevens bevindt zich hier een ruim (invalide) toilet.

Op de 1e verdieping liggen aan de voorzijde nog een aantal kantoor en/of opslagruimten net zoals de kantine welke is voorzien van een klein keukenblok en de technische ruimte.

Oppervlakten (indicatief):
- winkelruimte ca. 740 m²
- magazijn met kantoor ca. 65 m²
- overdekte entree met etalage ca. 45 m²
- 1e verdieping: ca. 140 m²

Opleveringsniveau:
In overleg. Het pand wordt in principe in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden en (losse) interieurdelen, plafond en (led)verlichting blijven achter, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd.
Als uitgangspunt bij verhuur geldt een casco oplevering.
Overname multifunctionele wandbetimmering (interieur) ook deels mogelijk. Dit systeem is eenvoudig en voordelig aan te vullen en voor vele branches geschikt.

Centrum Panningen:
Gemeente Peel en Maas is een meer dan regionale plattelandsgemeente in Noord-Limburg. De gemeente is een krachtige zelfbewuste speler als het gaat om zaken als economisch beleid, voorzieningenniveau en woningbouw. Panningen is de grootste woonkern en beschikt over een gezellig en zeer gevarieerd winkelcentrum.
De winkels in Panningen vervullen een regionale functie. Dit komt doordat de omliggende steden elk op een afstand van ruim 20 km zijn gelegen. Het winkelcentrum van Panningen is door deze regionale functie zeer uitgebreid.
Enkele jaren geleden is het gehele winkelcentrum vernieuwd. Naast de bekende winkelketens zoals Hema, Kruidvat, Blokker, Shoeby-fashion, Intertoys, Bakker Bart, Bufkes, Pearle etc., heeft Panningen nog een groot aantal sfeervolle winkels en boetiekjes. Het winkelcentrum is zeer geschikt voor een middagje shoppen of de dagelijkse boodschappen.
In de zomer wordt dit verzorgingsgebied nog eens flink vergroot door de toestroom van toeristen uit de omliggende 30 vakantieparken.

Bestemming:
De huidige bestemming is "Centrum” waarbij toegestaan zijn:
- detailhandel, inclusief supermarkt;
- horeca van categorie 1 t/m 3;
- dienstverlening;
- wonen op de verdieping.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Prijzen:
Het pand wordt zowel te huur als te koop aangeboden.
Vraagprijs voor verkoop: € 1.095.000,- kosten koper
Huurprijs € 95.000,- excl. Btw per jaar. Verdere verhuur voorwaarden en condities op aanvraag.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.095.000 kosten koper
Huurprijs
€ 95.000 per jaar
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
945 m²
Verkoopvloeroppervlakte
740 m²
Breedte gevel
12 m
Perceel
1.362 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
12 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 83

€ 95.000 /jr € 1.095.000 k.k.