Brederodelaan 46 3353 GG Papendrecht

€ 2.650 /mnd

Omschrijving

Algemeen:
In het gezellige hoofdwinkelcentrum ‘De Meent’ van de gemeente Papendrecht wordt een winkelruimte, begane grond, te huur aangeboden. Deze ruimte is compleet met toiletgroep, pantry, verlichting, verwarming te gebruiken.

Afmetingen:
Totaal circa 141 m².

Parkeren:
Voldoende aanwezig langs de openbare weg, gratis, met blauwe parkeerkaart nabij de winkelruimte. In de directe omgeving zijn twee parkeergarages wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid. De openbare parkeerplaatsen in de omgeving zijn aangemerkt als kort-parkeerzone.

Huurprijs:
€ 2.650,-- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
€ 415,-- per maand exclusief BTW.
Hieronder vallen ook de algemene kosten van het Winkelcentrum De Meent, oa. schoonmaken winkelstraat, stookkosten, buiten verlichting, afval. Alles wat wordt gedeeld door de winkeliers.

Promotiekosten:
€ 63,78 per maand exclusief BTW.

Opleveringsniveau:
- Betonnen vloeren voorzien van antraciet kleurige plavuizen;
- Systeemplafond met verlichting;
- Dubbele entreedeur;
- Open vrij in te delen ruimte;
- Separate ruimte voor pantry en klein magazijn;
- Toilet;
- Dubbele etalage ruit, beide zijde van centrale entree;
- Reclame aanduiding aan de gevel.

Bouwjaar:
2007.

Warm watervoorziening:
Boiler in pantry.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal winkelgebruik.

Aanvaarding:
In overleg, planning eerste kwartaal 2023.

Informatie gemeente:
Papendrecht is typisch dijkdorp langs de rivier ‘Beneden Merwede’ dat naast een uitstekende plek om te wonen en te recreëren, ook ideaal om te ondernemen. De economische kansen groeien hier, waardoor ondernemerschap en bedrijvigheid gestimuleerd blijven. De gemeente telt 32.141 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 10,77 km² (waarvan 1,30 km² water).

Locatie:
Gelegen aan de entree van hoofd winkelcentrum ‘De Meent’ van Papendrecht. De bereikbaar is goed door de ligging nabij de rondweg N3 en rijksweg A15 en de verbinding met de rijksweg A16.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Beheersverordening Papendrecht’ 03 augustus 2018 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Centrum’ heeft. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel; b. dienstverlening; c. horeca van categorie 1a, 1b en 2; d. zelfstandige kantoren; e. wonen in zelfstandige woonruimte, uitsluitend op de verdiepingen, met aan huis gebonden beroep of bedrijf, met dien verstande dat: 1. de vloeroppervlakte ten behoeve van een aan gebonden beroep of bedrijf ten hoogste 25% van de vloeroppervlakte van de betrokken woning met inbegrip van bijbehorende bouwwerken bedraagt; 2. ter plaatse van de aanduiding 'wonen uitgesloten' gebruik voor woondoeleinden c.q. gebruik als zelfstandige woning niet is toegestaan; 3. wonen in onzelfstandige woonruimte is toegestaan, wanneer de onzelfstandige woonruimte wordt bewoond door maximaal 2 personen, ook in gevallen waarin de eigenaar al dan niet met zijn gezin tevens woonachtig is in de betreffende woning; f. een onderdoorgang, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang'; g. tevens branchering overeenkomstig het bepaalde in artikel 7.3 ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - branchering'; h. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, laad- en losruimte, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en bergingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.650 per maand
Servicekosten
€ 415 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
141 m²
Verkoopvloeroppervlakte
141 m²
Breedte gevel
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brederodelaan 46

€ 2.650 /mnd