Voorstraat 53 2685 EJ Poeldijk

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Winkelruimte te huur in hartje centrum van Poeldijk!

Op zoek naar een gunstig gelegen winkel-kantoor- woon pand in Poeldijk? Nummer 53 op de Voorstraat staat te huur. Het bestemmingsplan omschrijft veel mogelijkheden zoals: Detailhandel, en dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, kantoren, maatschappelijk en horeca. Het is de winkelstraat van Poeldijk, gunstig gelegen om de hoek van publiekstrekkers als Jumbo en Action. Door de komst van die twee ketens heeft het winkelhart van het dorp een nieuwe impuls gekregen. Met de nieuwbouw aan de rand van Poeldijk is ook het aantal consumenten verder toegenomen. Daardoor neemt het winkelen in eigen dorp nog altijd toe.

Pand van 153 vierkante meter!
Voor detaillisten zijn er nog genoeg branches te bedenken waar Poeldijkers graag meer uitbreiding zouden willen zien. Je krijgt je kans op een heel aantrekkelijk punt, met volop ruimte voor een veelzijdige invulling: in totaal 153 vierkante meter. Nummer 53 is voorzien van een uitnodigende glazen gevel.

Keuken of werkplaats
Aansluitend aan de winkel is ruimte die ideaal is voor bijvoorbeeld een keuken of een werkplaats. Verder heb je er een klein kantoor, een opslagruimte en een toilet. Er is een achterdeur beschikbaar voor leveranciers.

Het pand wordt casco aangeboden. De eigenaar is bereid mee te denken over het aanpassen van de schil (gevels, vloer, plafond) en het creëren van een entree via het parkeerterrein van de Jumbo. Aan de Voorstraat zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden te vinden. Met de verdere nieuwbouw plannen voor het dorp Poeldijk in het verschiet is voor de toekomst een aanzuigende werking op de eigen inwoners verzekerd!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
4 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
153 m²
Verkoopvloeroppervlakte
153 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
153 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voorstraat 53

€ 1.500 /mnd