Herenstraat 22 8102 CP Raalte

€ 22.750 /jr

Omschrijving

Midden in de drukste winkelstraat van Raalte gelegen winkelruimte met een frontbreedte van ruim 5 meter. Deze winkel biedt u de mogelijkheid om op een A1-locatie te ondernemen!

Het winkeloppervlakte is nu nog verdeeld in twee delen, namelijk een winkelruimte en een groot magazijn, maar de tussenmuur kan eenvoudig verwijderd worden, waardoor een winkeloppervlakte van circa 120 m² ontstaat.

Indeling
Begane grond:
Winkelruimte voorzien van twee airco’s, magazijnruimte, kantine (ca. 20 m²) met trapkast, toilet, pantry, cv-opstelling en achteruitgang (circa 20 m²).

Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan is de bestemming centrum. Dit betekent dat er diverse functies op het gebied van detailhandel, dienstverlening en verschillende vormen van horeca zijn toegestaan.

Raalte
Raalte beschikt over een bruisend dorpscentrum en een uitgebreid voorzieningenniveau. Tot het verzorgingsgebied van Raalte behoren de diverse dorpen die onderdeel uitmaken van de gemeente. Ook trekt het centrum door haar aantrekkelijke winkelaanbod veel bezoekers van buiten de gemeente. Parkeren kan gratis. Elke vrijdagavond is er koopavond tot 21:00u.

*De winkelruimte is nu tijdelijk verhuurd, maar dit betreft een flexibel huurcontract. Serieuze gegadigden zijn van harte welkom om het pand te bezichtigen en eventueel voor een langere tijd te huren.*

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 22.750 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Verkoopvloeroppervlakte
140 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
183 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Herenstraat 22

€ 22.750 /jr