Molenhof 11 8102 EX Raalte

€ 10.000 /jr

Omschrijving

Deze winkelunit is gelegen op een toplocatie, waar veel winkelend publiek langskomt. Het is gelegen in een verzamelgebouw met een supermarkt (Dirk van den Broek) en een slagerij. Optimaal profiteren van de dagelijkse traffic die hier langskomt: dat kan uitstekend op deze locatie. De unit zelf is circa 51 m² BVO groot (incl. berging en toilet) en bied volop potentie voor een mooie onderneming.

Gelet op de cohesie in het gebouw, stelt verhuurder wel eisen aan het type onderneming die zich hier gaat vestigen. Het moet een toegevoegde waarde zijn in combinatie met de supermarkt en de slagerij. Denk dan bijvoorbeeld aan een luxe broodjes- of koffiezaak, notenbar, viszaak, bakkerij, groentezaak of een chocolaterie. Maar het kan bijvoorbeeld ook weer een bloemenzaak zijn of een tijdschriften-/boekenwinkel of tabakszaak. Een verzorgde uitstraling is belangrijk. Wat bijvoorbeeld niet gewenst is, zijn zaken die pas laat in de dag opengaan en tot ’s avonds laat open willen blijven. Het moet aansluiten binnen de openingstijden van de supermarkt en de slagerij. Dirk van den Broek is zeven dagen per week open. Er is dus ook voor deze winkelunit veel vrijheid binnen deze openingstijden.

De winkelunit heeft meerdere ramen om producten aan het publiek ten toon te stellen. Het gebouw heeft een verzorgde uitstraling (in 2018 de buitengevel nog vernieuwd) en beschikt over een eigen parkeerdek (blauwe-zone) die met een trap en een lift toegankelijk is. Tevens is er een grote openbare parkeerplaats voor de hoofdingang aanwezig (blauwe-zone).

Beschikbaarheid
De huidige huurder heeft nog een exploitatieverplichting t/m juni 2023. Vanaf medio juli 2023 is deze winkelunit beschikbaar.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan is ‘centrum’. Huurder is er zelf voor verantwoordelijk of zijn/haar onderneming past binnen het vigerend bestemmingsplan. Informeer bij de gemeente Raalte of uw wensen passen binnen het bestemmingsplan.

Huurprijs
€ 10.000,- ex. btw per jaar

Servicekosten
€ 750,- ex. btw per jaar (op nacalculatie). Inbegrepen in de servicekosten zijn o.a. schoonmaak algemene ruimten, glazenbewassing buitenzijde (2x per jaar), elektra- en gasverbruik algemene ruimten, glasverzekering, onderhoud lift en onderhoud buitenzijde gebouw. Dit is exclusief het gebruik van water en elektra van de unit zelf. Er is geen gasaansluiting in deze unit aanwezig.

Huurtermijn
In overleg. Insteek is een lange en duurzame overeenkomst.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens module “Indexering Huren” van het CBS.

Huurcontract
Standaard ROZ contract winkelruimte 2012 met eventuele aanvullende bijzondere bepalingen van verhuurder.

Waarborgsom
Drie maanden huur (ex. btw)

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring verhuurder

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 10.000 per jaar
Servicekosten
€ 750 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-7-2023

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
51 m²
Verkoopvloeroppervlakte
51 m²
Breedte gevel
9,9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenhof 11

€ 10.000 /jr