Hoofdstraat 8-10 4941 DC Raamsdonksveer

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

In het centrum van Raamsdonksveer wordt gebouwd aan een modern winkelpand. De Hoofdstraat is recent opnieuw ingericht met modern straatwerk en een gezellig plein met doorsteek naar Het Anker. Ook het Heereplein en de Haven zijn recent opnieuw ingericht.

Het centrum van Raamsdonksveer is gezellig door de aanwezigheid van vele horecagelegenheden. Vanwege de centrumvoorziening voor de kernen Raamsdonk, Geertruidenberg en Raamsdonksveer zijn er vestigingen van diverse detailhandel ketens zoals Blokker, HEMA, Kruidvat, Zeeman, Decorette, Gall&Gall en Bruna.

Een groot pluspunt voor het centrum van Raamsdonksveer is dat er gratis geparkeerd kan worden, alsmede dat in het centrum de supermarkten Albert Heijn en Lidl gevestigd zijn.

De gemeente Geertruidenberg heeft over de 3 eerder genoemde kernen ca. 21.500 inwoners, waarvan 12.300 in Raamsdonksveer.

BESTEMMING:
Centrum

HUURVOORWAARDEN

SERVICEKOSTEN:
Op basis van nacalculatie naar rato van het aantal gehuurde vierkante meters.

HUURPRIJS:
Vanaf € 150,- per m² per jaar excl. btw en servicekosten.

HUURPERIODE:
Huurperiode in overleg.

HUURBETALING:
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

INDEXERING:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

OPLEVERING:
In overleg.

BTW:
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

ZEKERHEIDSTELLING:
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW).

OVEREENKOMST:
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken huurovereenkomst Winkelruimte 2012 met bijbehorende de Algemene Bepalingen Winkelruimte 2012.

BIJZONDERHEDEN:

VOORBEHOUD:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
850 m² (in units vanaf 400 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
800 m²
Breedte gevel
17,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 8-10

€ 150 /m²/jaar