Sint Jorisplein 20 2981 GB Ridderkerk

€ 32.000 /jr

Omschrijving

Representatieve winkelruimte van ca. 127 m² herkenbaar gelegen aan het Sint Jorisplein in Ridderkerk. De winkel is gelegen in de plint van een appartementencomplex en heeft een fraai breed front van ca. 10 meter.

Het Sint Jorisplein is het centrale plein in het winkelhart van Ridderkerk dat de 3 overdekte winkelcentra, Ridderhof I, Ridderhof II en Jorishof, met elkaar verbindt.

De winkel is tot voor kort in gebruik geweest bij Eye Wish Opticiens.

Locatie:
De winkelruimte is gelegen aan het Sint Jorisplein, midden in het winkelgebied van Ridderkerk. Samen met de overdekte winkelcentra de Ridderhof I en II, Jorishof en Koningshof vormt het Sint Jorisplein Winkelhart Ridderkerk.

Winkelhart Ridderkerk omvat meer dan 140 winkels en beschikt over een goede mix van lokale winkeliers en landelijke ketens zoals o.a. Kruidvat, Hema, C&A, Xenos, WE, AH, Jumbo en Action.

Ridderhof I en II worden de komende tijd gerenoveerd. In Ridderhof II zal een grondige verbouwing plaatsvinden en eind 2021 zal een nieuwe vestiging van Lidl worden geopend.

Afmetingen:
Ca. 127 m² winkelruimte.

Parkeren:
Ruime openbare parkeergelegenheid (betaald) in de directe nabijheid. Het centrum van Ridderkerk beschikt over 3 ondergrondse parkeergarages met een totale capaciteit van circa 600 plaatsen en een ruim parkeerterrein met circa 500 plaatsen.

Bestemming:
Conform de ‘Centrum Ridderkerk, vastgesteld d.d. 22 mei 2017, is de vigerende bestemming ‘Centrum-1’. Ter plaatse zijn toegestaan:
- detailhandel;
- kantoren;
- dienstverlening;
- horeca.

Energielabel:
D, geldig t/m 12 augustus 2025.

Voorzieningen/specificaties:
In de basis worden de winkels casco opgeleverd. Achtergebleven winkelinrichting van de vorige huurder mogen om niet gebruikt worden.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
€ 32.000,- per jaar exclusief servicekosten exclusief BTW.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurperiode:
In nader overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
In nader overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 32.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
127 m²
Verkoopvloeroppervlakte
127 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sint Jorisplein 20

€ 32.000 /jr