Grundel 4 1435 KM Rijsenhout

Prijs op aanvraag

Omschrijving

In Rijsenhout wordt het nieuwbouwplan 'Rozenhof' gerealiseerd. Het project bestaat uit 32 woningen en één commerciële ruimte. Er komen hoek- en tussenwoningen, appartementen en bovenwoningen met een charmante architectuur. Het project is momenteel in aanbouw.

In het project komt een zelfstandige, commerciële ruimte ter grootte van ca. 89 m² beschikbaar.

De ruimte wordt gebouwd op een goed zichtbare hoek, gelegen op de kruising van de Schouwstraat en de Grundel. Op steenworp afstand bevinden zich o.a. een COOP supermarkt, cafetaria, bakkerij en andere maatschappelijke voorzieningen zoals een basisschool en dorpshuis.

Oplevering:
De ruimte wordt in principe casco opgeleverd en geschikt is voor vele doeleinden, waaronder detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. In overleg is horeca mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

De nutsvoorzieningen (elektra, water en afvoer) zijn reeds voorbereid en tevens wordt een eenvoudige ventilatievoorziening aangebracht. Er zijn geen voorbereidingen voor gas. Eventuele aanpassingen qua indelingen en/of afbouw zijn in overleg mogelijk.

Indeling:
2 dubbele openslaande deuren, meterkast, mogelijkheid voor ontvangstruimte en/of toilet, bedrijfsruimte deels met verlaagd plafond, achteringang met doorloop naar de tuin en berging (ca. 5 m²).

Vereniging van Eigenaren:
De commerciële ruimte wordt uitgegeven als appartementsrecht. Als eigenaar neemt u automatisch deel in de Vereniging van Eigenaren, welke tevens de financiële administratieve zaken, alsmede groot- en klein onderhoud verzorgt.

Locatie:
Rozenhof wordt het nieuwe hart van Rijsenhout en is centraal gelegen. Het waterrijke dorp ligt tussen de A4 en de Westeinderplassen. In ca. 10 minuten is Luchthaven Schiphol te bereiken en Amsterdam of Amstelveen bereik je in een kwartier.

De bus stopt praktisch voor de deur, basisschool Immanuel zit om de hoek en Rozenhof ligt bijna tegen de Aalsmeerdijk aan, waar een pont je brengt naar de Uiterweg in Aalsmeer met haar jachthavens en restaurants.

Parkeergelegenheid:
Mogelijkheid tot parkeren direct voor het object.

Oplevering:
Ter indicatie: voorjaar 2021.

Bijzonderheden:
- Definitieve gunning eigenaar voorbehouden.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
- Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen: zoals vermeld in de akte, op aanvraag verkrijgbaar.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
89 m²
Verkoopvloeroppervlakte
89 m²
Breedte gevel
5,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grundel 4

Prijs op aanvraag