Hendrik Ravesteijnplein 52 2282 GV Rijswijk (ZH)

  • Verhuurd onder voorbehoud
€ 1.750 /mnd

Omschrijving

Adres: Hendrik Ravesteijnplein 52, 2282 GV te Rijswijk (Rembrandtkwartier)

TE HUUR: MULTIFUNCTIONELE WINKELRUIMTE VAN CA. 125m² OP ZICHTLOCATIE

Algemeen:
Op een uitstekende zichtlocatie, in het winkelcentrum aan het Hendrik Ravesteijnplein gelegen multifunctionele winkelruimte van ca. 125m² met achteringang voor leveranciers.
Door de brede bestemming is het object voor meerdere doeleinden geschikt. Het wijkwinkelcentrum kenmerkt zich door een brede mix aan lokale en landelijke winkelketens en ondernemers. Naast het supermarktaanbod (Hoogvliet supermarkt) is het aanbod in non-food zeer divers waaronder een een vestiging van Beter Horen, een apotheek, bloemist, makelaarskantoor, zonnestudio, wasserette en kapsalons.

Locatie:
Het object is gelegen tussen de Burgemeester Elsenlaan en de Lindelaan. Direct tegenover het object bevindt zich een openbaar parkeerterrein (gratis parkeren tot 18:00 uur). Na 18.00 uur gedurende twee uur gratis parkeren op het parkeerterrein.

Vloeroppervlak:
Totaal circa 125m² gelegen op de begane grond.

Frontbreedte: Circa 6.20 meter

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Via de Burgemeester Elsenlaan of Rijswijkseweg bevindt de Rijksweg A-4 en A-13 zich op enkele minuten afstand. Een bushalte van lijn 23 bevindt zich tegenover het object. Op loopafstand bevindt zich een tramhalte van lijn 17.

Parkeren:
Direct tegenover het object bevinden zich uitstekende parkeervoorzieningen aan de openbare weg alsmede tegenover het object gelegen parkeerterrein. Betaald parkeren vanaf 18.00 tot 24.00 uur. Na 18.00 uur gedurende twee uur gratis parkeren op het parkeerterrein.

Voorzieningen/opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt casco verhuurd, maar opgeleverd kan in overleg (overname) met zittend huurder opgeleverd worden in de staat van dat moment. Eventueel in het gehuurde aanwezige zaken en/of voorzieningen maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud en/of vervanging van deze zaken en/of voorzieningen zijn voor rekening en risico van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde te worden opgeleverd in de staat waarin huurder het heeft ontvangen, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Bestemming:
Conform de beheersverordening "Bomenbuurt/Rembrandtkwartier)" beschikt het object over de bestemming "gemengd-2".
Op de begane grond van het hoofdgebouw is het volgende gebruik toegestaan:
- dienstverlening;
- detailhandel;
- bedrijfsactiviteiten uit categorie 1 van de bij deze regels als bijlage 1 gevoegde Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- kantoor;

Datum oplevering:
In overleg.

Huurprijs
€ 1.750,-- per maand exclusief Btw

Btw status:
Verhuurder zal opteren voor een met Btw belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking en verklaart voor tenminste 90% belaste prestaties te leveren..

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn
In overleg

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) doch met een minimum van 2,5%.

Servicekosten
Geen, huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten t.b.v. de levering van o.a. elektra. gas en water.

Zekerheidstelling
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden huur.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²
Verkoopvloeroppervlakte
125 m²
Breedte gevel
6,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1