Pr Constantijn Promenade 15-17 2284 DL Rijswijk (ZH)

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Winkelruimte te huur van 481 m² v.v.o. 50 m² bergruimte (conform NEN2580) alsmede 2 parkeerplaatsen gelegen in het winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk, een voorstad van Den Haag.

Het winkelcentrum is deels overdekt en kent een diversiteit aan zowel nationale als internationale winkelformules waaronder A.S. Watson, H&M, Rituals, Ahold, Media Markt en Hema.

ADRES
Prins Constantijn Promenade 15-17, 2284 DH Rijswijk.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van de locatie is zowel met het eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen. Het treinstation van Rijswijk ligt op twee minuten loopafstand.

PARKEREN
Bij het gehuurde horen twee parkeerplaatsen welke zich aan de achterzijde bevinden. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald) in de directe omgeving.

VLOEROPPERVLAK
De winkelruimte is 481 m² v.v.o. groot.
De bergruimte is 50 m² v.v.o. groot.

FRONTBREEDTE
Ca. 12 meter.

GEBRUIK
Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

HUURPRIJS WINKELRUIMTE
Nader overeen te komen.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking.
Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder niet (meer) voldoet aan de criteria voor een BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door verhuurder te lijden financiële nadeel door huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

BETALINGEN
Per kalenderkwartaal vooruit.

OPLEVERINGSNIVEAU/STAAT VAN VERHUUR
De winkelruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande gebruiker(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat.

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

ENERGIELABEL
Energielabel A.

VLOERBELASTING
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

ZEKERHEIDSTELLING
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
481 m²
Verkoopvloeroppervlakte
481 m²
Breedte gevel
12 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 1,16

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pr Constantijn Promenade 15-17

Prijs n.o.t.k.