Munsterplein 2 6041 HD Roermond

€ 55.000 /jr

Omschrijving

ROERMOND, MUNSTERPLEIN 2

Multifunctioneel winkelpand gelegen aan het druk bezochte Munsterplein tegenover verschillende horecagelegenheden met een verkoopoppervlakte van 146 m2.

Het winkelpand is gelegen aan het Munterplein, een ondernemende winkelstraat op een top locatie in het centrum van Roermond met zelfstandige ondernemers welke veel activiteiten organiseren. Het Munsterplein is op dit moment een druk bezochte plek in het centrum van Roermond.
De winkelruimte gelegen in een monumentaal pand is gevestigd langs de winkels ONLY, de Sting en schuin tegenover de Douglas, beschikt over een verkoopoppervlakte van 146 m2 en heeft een frontbreedte van circa 7,5 meter. Het winkelpand wordt casco verhuurd.

Algemeen:
Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland. Met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Deze Outlet ontvangt per jaar ca. 3 miljoen bezoekers en is, na de Amsterdamse grachten en de Efteling, de 3e bezoekersattractie van Nederland.

Bereikbaarheid:
Dit object ligt op korte afstand van het NS- station en is centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Roermond. Daarnaast is op loopafstand het gerechtsgebouw gelegen en zijn diverse uitvalswegen zoals de N280 binnen enkele autominuten te bereiken. In de directe omgeving liggen onder meer diverse winkels en horecagelegenheden. In het winkelcentrum vindt u een uitgebreid en gevarieerd aanbod van winkels. In de directe omgeving zijn ruime parkeervoorzieningen voor hand.

Kadastrale gegevens: Gemeente Roermond, sectie D, nummer 5342.

Parkeren: Openbaar parkeren.
Bestemming: Winkelruimte (Detailhandel).
Huurprijs: € 55.000,- per jaar (excl. BTW) / € 4.583,34 per maand (excl. BTW)
Aanvaarding: In overleg.
Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur excl. BTW.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 55.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
146 m²
Verkoopvloeroppervlakte
146 m²
Breedte gevel
7,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Munsterplein 2

€ 55.000 /jr