Munsterplein 2 6041 HD Roermond

€ 55.000 /jr

Omschrijving

Locatie
De aan het Munsterplein gelegen winkelruimte is centraal gelegen in het kernwinkelgebied. In de directe omgeving zijn onder meer The Sting, Sacha, Douglas, State of Art en Nelson schoenen gevestigd. Door de herontwikkeling van het voormalige V&D-complex in een achttal grootschalige winkelunits zal dit, tezamen met de herinrichting van het plein met haar diverse terrassen, de winkelroute alleen maar verbeteren en de aantrekkingskracht op het winkelend publiek vergroten. Het centrum van Roermond een verzorgingsgebied van ongeveer 1,1 miljoen inwoners dat binnen 30 autominuten rijden gelegen is.

Object
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het monumentale winkelpand waar ook ONLY is gevestigd. De voor verhuur beschikbare unit was tot voor kort in gebruik bij Different Corner en beschikt over een vloeroppervlak van circa 146 m² en heeft een front van circa 7,5 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. De ruimte wordt als casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
In de directe omgeving zijn ruime betaalde parkeervoorzieningen voorhanden. Ook zijn enkele parkeergarages en het parkeerterrein bij de Designer Outlet Roermond op loopafstand gesitueerd. De op- en afritten van de N280 (Weert-Roermond-Grens Duitsland) zijn op circa 5 autominuten gelegen. Roermond beschikt over een eigen NS-station dat zich op circa 5 minuten loopafstand bevindt.

Aanvaarding
In nader overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 55.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
146 m²
Verkoopvloeroppervlakte
146 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Munsterplein 2

€ 55.000 /jr