Varkensmarkt 17 6041 ET Roermond

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
De Varkensmarkt vormt samen met de Steenweg het A1-winkelgebied in Roermond. In de directe omgeving zijn de winkels gevestigd van onder andere H&M, Claudia Sträter, The Athlete's Foot, Munnichs schoenen, Open 32, Paprika, Steps et cetera. Het centrum van Roermond heeft een verzorgingsgebied van ongeveer 1,1 miljoen inwoners dat binnen 30 autominuten rijden gelegen is. Mede door de ligging direct nabij de Markt is het Designer Outlet center op loopafstand gelegen.

Object
Het winkelpand was tot voor kort in gebruik bij Witteveen mode. Behoudens de winkelruimte op de begane grond krijgt de huurder tevens de beschikking over de verdiepingen die kunnen worden aangewend voor opslag en personeelsruimte. De etages zijn toegankelijk via de trapopgang die is opgesteld aan de achterzijde van de winkelruimte, daar waar ook de aanbouw is gerealiseerd met een toilet en pantry-opstelling. De begane grond beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 105 m² met een front van 5,4 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot in de meterkast. De winkelruimte op de begane grond mag als instapklaar worden betiteld daar deze is voorzien van vloer- en plafondafwerking met inbouwverlichting, koel-/verwarmingsinstallaties en een toilet en pantry-opstelling.

Parkeren
In de directe omgeving zijn ruime (betaalde) parkeervoorzieningen voorhanden zoals op de Markt. Ook zijn enkele parkeergarages, zoals het Roercenter en het parkeerterrein bij de Designer Outlet Roermond op loopafstand gesitueerd. De op- en afritten van de N280 (Weert-Roermond-Grens Duitsland) zijn op circa 5 autominuten gelegen. Roermond beschikt over een eigen NS-station dat zich op circa 5 minuten loopafstand bevindt.

Aanvaarding
Per direct te aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
105 m²
Verkoopvloeroppervlakte
105 m²
Breedte gevel
4 m
Perceel
118 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Varkensmarkt 17

Huurprijs op aanvraag