Steenweg 3 6041 EV Roermond

€ 108.500 /jr

Omschrijving

Locatie
De Steenweg wordt betitelt als dé A1-winkelstraat van Roermond welke is gelegen tussen enerzijds de Varkensmarkt/Markt en anderzijds het Munsterplein. In de directe omgeving zijn de winkels gevestigd van onder andere C&A, Costes, Jeans Centre, Open 32, Sissy Boy, Van Haren et cetera. Het centrum van Roermond heeft een verzorgingsgebied van ongeveer 1,1 miljoen inwoners dat binnen 30 autominuten rijden gelegen is. Mede door de centrale ligging is het Designer Outlet Center op loopafstand gelegen.

Object
De winkelruimte was tot voor kort in gebruik bij WE Mode. Daar WE Mode tot voor kort twee naast elkaar gelegen winkelpanden in gebruik had ontstaat er na afsplitsing een winkelruimte op de begane grond van circa 370 m² met een front van circa 8 meter. De eerste verdieping van circa 70 m² kan worden aangewend voor opslag en personeelsverblijf. De etage wordt ontsloten middels trapopgang en goederenlift welke zijn gesitueerd in de achterzijde van de winkelruimte.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
In de directe omgeving zijn ruime (betaalde) parkeervoorzieningen voorhanden zoals op de Markt. Ook zijn enkele parkeergarages, zoals het Roercenter en het parkeerterrein bij de Designer Outlet Roermond op loopafstand gesitueerd. De op- en afritten van de N280 (Weert-Roermond-Grens Duitsland) zijn op circa 5 autominuten gelegen. Roermond beschikt over een eigen NS-station dat zich op circa 5 minuten loopafstand bevindt.

Aanvaarding
In nader overleg te aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 108.500 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten

Oppervlakte
370 m²
Verkoopvloeroppervlakte
370 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenweg 3

€ 108.500 /jr