Varkensmarkt 10 6041 ET Roermond

€ 55.000 /jr

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een winkelruimte gesitueerd in hartje centrum van Roermond.

Door een landelijk faillissement van de Boekenvoordeel formule is de winkelruimte beschikbaar voor verhuur.

De Varkensmarkt is dé winkelstraat in het centrum van Roermond. Hier zijn naast de lokale ondernemer ook de landelijke retailers zoals, The Athlete’s foot, Lucardi, OPEN 32, Sissy Boy, Only, Paprika, Hunkemöller, T-Mobile, ECCO, Manfield en Eyes + More gevestigd.

Verhuurder bekijkt de mogelijkheden om van de eerste verdieping een vide te creëren. Hierdoor verkrijgt de winkel door de aanwezige raampartijen een ruimtelijke beleving en extra lichtinval.

“Shoppen in Roermond is een echte aanrader. Struin gezellig door de bijzondere straatjes van de gemoedelijke binnenstad met de mooie exclusieve winkels, speciaalzaken, ketens en boetiekjes”

VOORZIENINGEN:
Het object wordt casco verhuurd en opgeleverd in de huidige staat met o.a. warmtegordijn, een verlaagd plafond, pantry en toilet.

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan is de bestemming Centrum – 1.
De bestemming is derhalve zeer ruim te noemen. Graag verwijzen wij u naar de gemeente Roermond voor de exacte inhoud van het bestemmingsplan.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 55.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 55.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m²
Verkoopvloeroppervlakte
160 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1